Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητική Ν.Δ.! Δεν είναι όμηρος η Ελλάδα του “μεταναστευτικού” δήλωσε ο Μηταράκης

Δεν λείπει το θράσος από τους υπουργούς της Ν.Δ. Έτσι ο Μηταράκης προέβη σε δήλωση ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον όμηρος της Τουρκίας με το “μεταναστευτικό”. Τον Ερτογάν τον ρώτησε; Τους κατοίκους του Έβρου, που συνεχίζουν να περνάνε λαθρομετανάστες; Όσο γι’ αυτήν του την έκφραση “μεταναστευτικό” θα έπρεπε να ξέρει ότι η Ελλάδα δεν ζήτησε ποτέ μετανάστες και αυτοί που έρχονται είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα.

Και ας δεχθούμε ότι δεν θα έλθουν, που είναι πολύ αμφίβολο. Αυτοί που είναι στην Ελλάδα και είναι εκατομμύρια δεν είναι ένα μεγάλο Εθνικό και Κοινωνικό πρόβλημα;

Γι’ αυτό το πρόβλημα θέση ξεκάθαρη είχε μόνο η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό την πολέμησε ολόκληρο το Σύστημα. Όσο για τους “πατριώτες” δεξιά της Ν.Δ., την 5η φάλαγγα, τους ρουφιάνους του Εθνικιστικού Κινήματος δεν λένε λέξη για να μη τους πούνε ρατσιστές. Τώρα προσπαθώντας να “κανιβαλίσουν” τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής λένε πολλά, αλλά ούτε έκαναν, ούτε πρόκειται να κάνουν τίποτε. Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, έτσι θέλουν την Πατρίδα μας τα αντεθνικά κοράκια της παγκοσμιοποίησης. 

Έλληνες Αντισταθείτε! Για την Χρυσή Αυγή για μια Νέα Ελλάδα Εθνικιστική και Σοσιαλιστική.

Exit mobile version