Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είχαμε “προβλέψει” την διάρκεια του lockdown από τον… Νοέμβριο!

Το παρακάτω άρθρο γράφτηκε στις 6/11/2020, μόλις η χούντα Μητσοτάκη ανακοίνωσε ότι επιβάλλει νέο lockdown. Το τέλος του οποίου «προβλέψαμε» με μαθηματική ακρίβεια! Όχι γιατί είμαστε «προφήτες», ούτε γιατί διαθέτουμε… «πληροφορίες», αλλά γιατί οι εχθροί του Έθνους και του Λαού που μας κυβερνούν, είναι απολύτως προβλέψιμοι! 

Σας υπενθυμίζουμε εκείνο το άρθρο… 

ΕΞΙ Ή ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΟ Ή ΙΟΥΝΙΟ!

Ενώ το νέο lockdown υποτίθεται πως θα διαρκέσει μέχρι την 30η Νοεμβρίου και μετά… βλέπουμε, στην πραγματικότητα η διάρκειά του θα είναι 6μηνη ή ακόμα και 7μηνη!

Μάλιστα, έχουν ήδη πιάσει «δουλειά» τα παπαγαλάκια της… υγειονομικής ορθότητας, για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για τον όλεθρο που έρχεται!

Χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως το lockdown θα κρατήσει μέχρι που να φτάσουμε στα 300 νέα κρούσματα ημερησίως. Φυσικά, σε καμμιά χώρα του κόσμου δεν έχουν πέσει σε τρεις βδομάδες τα ημερήσια κρούσματα, από 2.500-3.000 σε 300.

Έτσι, η καθηγήτρια επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Αθηνά Λινού, μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 (Μη-τσο-τά-κης, Μη-τσο-τά-κης!) είπε πως στην καλύτερη περίπτωση, μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορούσαν τα κρούσματα να σταθεροποιηθούν στα… 1500.

Το μέλος της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Μάριος Λαζανάς, είπε πως δεν είναι αισιόδοξος ότι θα αποδώσουν τα μέτρα μέχρι τέλος Νοεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλο ιικό φορτίο στην κοινότητα. 

Πιο ωμός ήταν ο καθηγητής Πνευμονολογίας Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ (Μη-τσο-τά-κης, Μη-τσο-τά-κης!), «προέβλεψε» πως θα βγάλουμε τον χειμώνα με επαναλαμβανόμενα lockdown, καθώς όσο πέφτει η θερμοκρασία αυξάνεται η μεταδοτικότητα του ιού!

Πότε θα βγούμε απ’ αυτή τη φυλακή; Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες μας, οι αρχικές σκέψεις ήταν για την 1η Μαΐου, αλλά μόλις έμαθε ο αντίχριστος Μητσοτάκης ότι Πάσχα πέφτει στις 2 Μαΐου, μετέθεσε το τέλος της καραντίνας για το διάστημα από 15 Μαΐου ως 1η Ιουνίου!

Αν αντέξει μέχρι τότε και δεν ξεσηκωθούν οι Έλληνες!

Exit mobile version