Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν η “δημοκρατία” εκδικείται και παίζει βρώμικα παιχνίδια

“Μαζί μας τελευταίοι με το βαπόρι, πρεζάκια, κλέφτες, λαθρέμποροι φαίνεται πως λογιάζουν ίσια την λευτεριά με τα χασίσια”

Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η δίωξη της Χρυσής Αυγής ήτανε δίωξη ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι το γεγονός ότι καταδικάσθηκαν ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής (και οι 18!) χωρίς ούτε ένας από αυτούς να καταδικαστεί έστω για μία πράξη, παρά μόνο με την νεφελώδη κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως”.

Από αυτούς οδηγήθηκαν στις φυλακές 11 πρώην βουλευτές και μάλιστα σε φυλακή ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ (χωρίς να έχουν κάνει πειθαρχικό αδίκημα) και υψίστης ασφαλείας χωρίς κανένας να είναι ύποπτος φυγής.

Η “δημοκρατία” όχι μόνο “νίκησε” με την ΚΑΤΑΔΙΚΗ, αλλά έχει και την δύναμη και να εκδικείται. Τύφλα να έχει ο πατερούλης Στάλιν… Για όποιον θέλει να γνωρίζει μετά από απομόνωση 21 ωρών την ημέρα αποφάσισαν οι “δημοκράτες” ότι οι πρώην βουλευτές ΠΡΕΠΕΙ να μοιράζονται τον ίδιο χώρο στην φυλακή με άλλους κρατούμενους. Αυτή είναι η εκτίμηση τους για το αξίωμα του βουλευτή.

Υ.Γ.: Τον ΤΙΤΛΟ και την ΤΙΜΗ ότι είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ας γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει κανένας ό,τι και να κάνουν.

Exit mobile version