Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “ευαίσθητοι” της Δύσεως και η Παλαιστίνη

Ήταν ευκαιρία τα τελευταία γεγονότα στην Λωρίδα της Γάζας για να φανεί για μια ακόμη φορά πόσο υποκριτές είναι οι… μεγάλοι ευαίσθητοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα κυρίαρχοι της δημόσιας ζωής μέσω των ΜΜΕ και του διαδικτύου της περιβόητης “δημοκρατικής” Δύσεως τόσο σε Ευρώπη, όσο και Βόρειο Αμερική και Ωκεανία. 

Το ότι από τους βομβαρδισμούς ενός επίσης “δημοκρατικού” κράτους έπεσαν νεκρά μόνο την πρώτη ημέρα 9 παιδιά(!) δεν προκάλεσε ούτε διαμαρτυρίες, ούτε διαδηλώσεις, ούτε βέβαια κυρώσεις κατά του Ισραήλ.

Μάλιστα οι ΗΠΑ του Τζο Μπάιντεν μπλόκαραν και αυτή την φορά στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ την καταδίκη του Ισραήλ και χρειαζόταν να γίνει πρόεδρος ο Μπάιντεν για να έχουμε ίδια γνωστά στο παρελθόν τραγικά γεγονότα στην Λωρίδα της Γάζας. Και όσο για το Ισραήλ ξεκαθάρισε προς ΗΠΑ ότι δεν θα δεχθεί καμία παρέμβαση, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Πως ξεκίνησε η νέα κρίση; Και πάλι για την κυριαρχία στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Η Ιστορία συνεχίζεται… Και όσο για τους ενταύθα “πατριώτες” σιωπή! 

Μάλιστα ο Βελόπουλος, που κάποτε έκανε πύρινες εκπομπές και πουλούσε βιβλία για τις σιωνιστικές συνωμοσίες (αυτός τα έλεγε…) τώρα έβγαλε ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε τους Παλαιστίνιους για τα αιματηρά γεγονότα. Πολύ βολικός, λοιπόν, για το Σύστημα ο Βελόπουλος αντί Χρυσής Αυγής.

Exit mobile version