Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ αποδεικνύει την συνέχεια των Ελλήνων

Φιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ότι δεν υπάρχει Ελληνική Φυλή, ότι δεν είναι οι Έλληνες απόγονοι των αρχαίων. Η επιστήμη, όμως, τους διαψεύδει. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα: “Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: “Ο Μινωικός πολιτισμός στην Κρήτη, ο Ελλαδικός πολιτισμός στην ηπειρωτική Ελλάδα και ο Κυκλαδικός πολιτισμός στα νησιά του Αιγαίου, παρά τις διαφορές τους στα ταφικά έθιμα, στην αρχιτεκτονική και στην τέχνη, είχαν γενετικές ομοιότητες στην διάρκεια της πρώιμης Εποχής του Χαλκού πριν περίπου 5.000 χρόνια”. 

“ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, με επικεφαλής την καθηγήτρια Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου του Εργαστηρίου Φυσικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και την Αννα-Σαπφώ Μαλασπίνα του Τμήματος Υπολογιστικής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Λωζάννης και του Ελβετικού Ινστιτούτου Βιοπληροφορικής, που έκαναν την σχετική δημοσίευση στο περιοδικό βιολογίας “Cell”, συμπέραναν ότι οι πρώτοι πολιτισμοί που έχτισαν μνημειακά ανάκτορα και αστικά κέντρα στην Ευρώπη είναι πιο ομοιογενείς γενετικά από ό,τι αναμενόταν”. 

Το “ΟΜΑΙΜΟΝ” του Ηροδότου παραμένει ισχυρό ό,τι και να λένε οι εθνομηδενιστές (δεξιοί και αριστεροί), που θέλουν μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Σε πείσμα των καιρών της παγκοσμιοποίησης εμείς οι Χρυσαυγίτες τους απαντάμε: 

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ”

Exit mobile version