Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Σάπες – Θράκη: Υπό διωγμόν οι Υπερήφανοι Έλληνες του Πόντου από το “αντιρατσιστικό” κράτος των Αθηνών

http://www.nmichaloliakos.gr

Αρχές της δεκαετίας του 1990 και φτάνουν στην Ελλάδα από την Σοβιετική Ένωση αδελφοί μας Πόντιοι, που εγκαθίστανται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Θράκη. Ένα στέλεχος τότε του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, προτείνει ένα σχέδιο πραγματικά ΕΘΝΙΚΟ, που δυστυχώς έμεινα στα χαρτιά. Προτείνει την ίδρυση μίας πόλεως, της Ρωμανίας, στην Θράκη με 100 χιλιάδες Έλληνες παλιννοστούντες από την Σοβιετική Ένωση. Και θα ήταν αυτή η πόλη η καλύτερη απάντηση στην τουρκική προπαγάνδα στους μουσουλμάνους της Θράκης μας, που βεβαίως και δεν είναι Τούρκοι. Μέρος των Ποντίων, που έρχονται στην Ελληνική Πατρίδα και που πλήρωσαν ακριβά με εξορίες στην Σιβηρία και εκτελέσεις από τον Στάλιν το ότι ήταν Έλληνες, εγκαθίστανται σε… κοντέινερ(!), που μετασκευάζονται σε “κατοικίες” στις Σάπες, δίνοντάς τους την υπόσχεση, που δεν τήρησαν, ότι θα τους φτιάξουν κανονικές κατοικίες.

Πριν λίγες ημέρες τους ειδοποίησαν να φύγουν και δεν έχουν που να πάνε. Μία ακόμη απόδειξη για το γεγονός ότι το να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ στην Ελλάδα δεν είναι πλεονέκτημα, αλλά… μειονέκτημα! Αρκεί να αναλογισθούμε ότι την ίδια ώρα που το κράτος νοικιάζει διαμερίσματα και ξενοδοχεία για τους λαθρομετανάστες, που μπήκανε παράνομα στην Πατρίδα μας, την ίδια ώρα πετάει στον δρόμο Έλληνες, που ήλθαν στην Πατρίδα αναζητώντας μάταια στοργή.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ- Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version