Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκατσε μία στραβή και στην βάρδια της Ν.Δ., ας μην το κάνουμε θέμα!

Σε ύφεση βρίσκεται η μεγάλη φωτιά στα Μέγαρα η οποία ξεκίνησε από το Σχίνο Κορινθίας την περασμένη… Τετάρτη και έχει κάψει πάνω από 70.000 στρέμματα, καθώς και περισσότερες από 60 οικίες.

Δεν προκαλεί καμία εντύπωση ωστόσο, η ασυλία που απολαμβάνει το «επιτελικό κράτος» της ΝΔ από τα Μέσα «ενημέρωσης»! Καταλαβαίνετε ότι τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ της κορωνοπροπαγάνδας έπιασαν τόπο και δεν μιλάει κανείς.

Ενώ η… μυθική φράση της Δούρου για την «στραβή στην βάρδια» έχει πλέον μείνει στην ιστορία, για την «στραβή στην βάρδια» των ψευτοπατριωτών της ΝΔ υπάρχει «μούγκα στην στρούγκα». Χαρακτηριστικό είναι ότι κανένας δεν αμφισβητεί την κυβερνητική εκδοχή ότι η καταστροφική πυρκαγιά ξεκίνησε από έναν 90χρονο που αποφάσισε να κάψει τα κλαριά του μετά τις 9:30 την νύχτα.

Σχεδόν ολόκληρο το τριήμερο της καταστροφής, στα μπουκωμένα με κρατικό χρήμα ΜΜΕ, συνέχιζε να φιγουράρει ως πρώτο θέμα ο… εμβολιασμός των πολιτών. 

Όλα «βαίνουν καλώς» λοιπόν στο ψευτορωμαίικο των ψευτοπατριωτών οι οποίοι με την σειρά τους θα παραδώσουν (στην κυριολεξία) καμένη γη στους επόμενους ψευτοσωτήρες, μέχρι να ολοκληρώσουν τα εθνοκτόνα σχέδιά τους.

Exit mobile version