Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ»: ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟ LOCKDOWN ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

Παρότι εμείς οι… κοινοί θνητοί έχουμε κάπως επαναπαυθεί, μετά την μερική άρση των χουντικών μέτρων, οι λεγόμενοι «ειδικοί» προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για τον επόμενο γύρο!

Έτσι, ο «σκληρός» Χαράλαμπος Γώγος, καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των «ειδικών» που προτείνουν το ζοφερό μέλλον μας –και ο Κούλης εκτελεί!- δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ (εμ που αλλού;), πως «κάποια στιγμή, αν έχουμε σε μεγάλο ποσοστό ανοσία, μπορεί να πετάξουμε τη μάσκα σε ασφαλείς χώρους. Αντίθετα σε κλειστούς χώρους, ποτέ δεν θα έχουμε το 100% της ανοσίας και θα πρέπει να φοράμε μάσκα. Καλό είναι να μείνει ο πολιτισμός της μάσκας, ειδικά σε ευαίσθητους χώρους».

Με την άποψη αυτή συμφωνεί και ο εξίσου «σκληρός» και εξ’ Αμερικής ορμώμενος Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ τάχθηκε εναντίον οποιασδήποτε συζήτησης για άρση του μέτρου της υποχρεωτικής μασκοφορίας, χαρακτηρίζοντάς την όλη συζήτηση επ’ αυτού «ψευδοπρόβλημα» και «προέβλεψε» (προανήγγειλε!) πως «ούτε τις μάσκες θα πετάξουμε, ούτε και ανοσία της αγέλης θα έχει αποκτήσει η κοινότητα μέσα στο καλοκαίρι». «Προβλέποντας» επίσης με νόημα, πως «ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας το φθινόπωρο ή τον χειμώνα είναι νομοτελειακό»! Άρα, «νομοτελειακό» θα είναι αντίστοιχα κι ένα νέο lockdown! 

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι οι μάσκες ήρθαν για να μείνουν για… πάντα (!!!), ως σύμβολο της «νέας κανονικότητας», όπως και τα συνεχή lockdown που μας επιβάλλουν οι παγκόσμιοι τύραννοι και τα ντόπια τσιράκια τους!

Έλληνες, αντισταθείτε!

πηγή

Exit mobile version