Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «Ελληνοτουρκική φιλία» στην πράξη

Πριν από λίγες μόνο μέρες δημοσιεύτηκε η είδηση της επίσκεψης του Τούρκου υπουργού εξωτερικού στην Αθήνα. Τα χρηματοδοτούμενα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα ενημέρωσης έσπευσαν για ακόμα μία φορά σε ειδήσεις περί «θριάμβου» της εξωτερικής πολιτικής από τον γνωστό παρατρεχάμενο της Νέας Δημοκρατίας και πιστό ακόλουθο του διεθνή σιωνισμού, Νίκο Δένδια.

Μετά τις (σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης) διπλωματικές επιτυχίες της Νέας Δημοκρατίας εις ό,τι αφορά τις εναέριες παραβιάσεις, το λαθρομεταναστευτικό και τις προκλήσεις περί «Γαλάζιας Πατρίδας», η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει θέσει τον μύθο της «Ελληνοτουρκικής φιλίας» ξανά ως υπό συζήτηση σενάριο. Πρέπει να ληφθεί υπ’ όψη πως δεν είναι η πρώτη φορά που τίθεται αυτό το θέμα. Είναι ένα διαχρονικό αφήγημα που τόσο οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, όσο και αυτές της Νέας Δημοκρατίας, αναμασούν κάθε φορά που η Τουρκία εκμεταλλεύεται τις συνεχείς υποχωρήσεις της Ελλάδας για να αρπάξει περιοχές και να δεσμεύσει τους φυσικούς πόρους.

Για οποιονδήποτε λοιπόν κλείσει την τηλεόραση του και δει αυτοπροσώπως τι πραγματικά συμβαίνει στον έξω κόσμο, γίνεται προφανές ότι οποιαδήποτε αναφορά σε «Ελληνοτουρκική φιλία» δεν είναι τίποτα παραπάνω από παραδοχή διπλωματικής αποτυχίας, ηθικής συντριβής και εθνικής ταπείνωσης.

Ευτυχώς για τους Έλληνες, παράλληλα με τους διαδοχικούς εξευτελισμούς που δέχεται η πατρίδα μας, υπάρχει το εθνικιστικό κίνημα του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όσο τα κόμματα του σιωνιστικού τόξου προδίδουν τους Έλληνες πολίτες και τους υποχρεώνουν να είναι μάρτυρες ντροπιαστικών καταστάσεων, τόσο το Κίνημα μας θα δυναμώνει και θα σπάει τα δεσμά που φαλκιδεύουν το κύρος αυτό του τόπου. Οι εθνικιστικές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους προδότες που την κυριεύουν, καθώς επίσης και την ισχυροποίηση σε κάθε τομέα (και πέραν του διπλωματικού). Η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει και οι Χρυσαυγίτες είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν για την υλοποίηση αυτού του οράματος.

Θ. Π.                                                                                                                       

Exit mobile version