Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, με το ποσό των 21.100 ευρώ, το ελλαδικό (γιατί ελληνικό δεν είναι) Υπουργείο Πολιτισμού ενοικίασε στον διάσημο οίκο μόδας Dior, την Ακρόπολη των Αθηνών καθώς και άλλους αρχαιολογικούς χώρους.


Κάπως έτσι στις 17 του Ιουνίου, στην σκιά του Παρθενώνα θα διεξαχθεί… επίδειξη μόδας και όχι μόνον εκεί! Καλλιμάρμαρο, Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ακόμα και στον Ναό του Ποσειδώνος στο Σούνιο, ο οποίος ενοικιάζεται ακόμα φθηνότερα, στις 13.000 ευρώ, ώστε να παρελάσει και να στήσει φαντασμαγορικό show εκεί όλη η σύγχρονη παρακμή.
Η υπουργός Πολιτισμού του γραικυλιστάν Λίνα Μενδώνη άλλωστε, με στόμφο είχε υποστηρίξει ότι το συγκεκριμένο show θα κάνει διάσημη την… Ακρόπολη στα πέρατα της γης που μάλλον δεν την έχουν ακούσει ποτέ, μέχρι να την… αναδείξει ο οίκος Dior!

Και όλα αυτά χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση από κανέναν. Άνευ ντροπής και σεβασμού απέναντι στην πολιτισμική κληρονομιά της φυλής μας. Μια πολιτισμική κληρονομιά που οι αμόρφωτοι θιασώτες της νέας τάξης, αποκαλούν ως «παγκόσμια» αλλά τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. 
Πολιτισμούς δημιουργούν τα Έθνη και οι φυλές. Και η κληρονομιά του ελληνικού μας πολιτισμού, δυστυχώς σήμερα βρίσκεται στα χέρια ελληνόφωνων γραικύλων που ενοικιάζουν κάτι που δεν τους ανήκει… 

Exit mobile version