Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (VIDEO)

Καλεσμένοι της Ρωσικής αδελφότητας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Sydney Centennial Park Paperbark Grove της Αυστραλίας,ήταν οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Η εκδήλωση αφορούσε τη δίκαιη απαίτηση των Ρώσων Συναγωνιστών να επιστρέψουν τα κανόνια που έκλεψαν οι Άγγλοι στο πόλεμο που είχαν οι Ρώσοι με τους τούρκους και τα χάρισαν στην Αυστραλία. Με ακλόνητα στοιχεία ζητάνε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας να τα  επιστρέψει πίσω στη Ρωσία γιατί είναι μέρος της ιστορία τους.

Ο Συναγωνιστής Τσέρος Σακελάριος απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι είμαστε στο πλευρό των Συναγωνιστών για το δίκαιο αίτημα τους. Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Jim Saleam, πρόεδρος του εθνικιστικού Κόμματος Australia First Party,ο οποίος αναφέρθηκε και στον Αγώνα που δίνουν οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι είναι στο πλευρό τους σε αυτή την μάχη. Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Simeon Boikov, πρόεδρος της Ρωσικής αδελφότητας.

Αξιζει να τονιστεί ότι στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τους Ρώσους Συναγωνιστές δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους στον Αρχηγό μας Μιχαλολιάκο Νικόλαο αλλά και στους Συναγωνιστές που είναι παράνομα στη φυλακή και δεν έκρυψαν ότι ένιωσαν τιμή που στην εκδήλωση τους ακούστηκε το μήνυμα του Αρχηγού. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι πλέον γνωστός σε όλο τον κόσμο. Όπου υπάρχουν Έλληνες υπάρχουν Χρυσαυγίτες. Η εκδήλωση αυτή  προβλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας.

Exit mobile version