Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες και έναν λαό χωρίς ιστορία

Μακρόχρονες και πολυδάπανες οι εκστρατείες προπαγάνδας από τα φερέφωνα της εξουσίας περί “ρατσισμού” από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που διαφωνεί με το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και περί έλλειψης ήθους και παιδείας από αυτούς που πίσω από την κερδοφόρα επιχείρηση εγκατάστασης αλλόφυλων στη χώρα βλέπουν ένα σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμών. Μάταιος κόπος και σπατάλη χώρου η αναφορά στα “αγαθά” της περίφημης πολυπολιτισμικότητας που εξυμνούν οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές ινστρούχτορες, αφού τα στατιστικά και οι αριθμοί αποδεικνύουν το τίμημα του ψευτοανθρωπισμού που πληρώνουν οι Έλληνες στα μεγάλα αστικά κέντρα και στα νησιά, και οπουδήποτε αλλού διαβιούν ξένοι πληθυσμοί, το αντίδοτο δηλαδή του πρωθυπουργού απέναντι στον νατιβισμό.


Κι αν οι φωνές των καλοπληρωμένων δήθεν ανθρωπιστών περιορίζονταν αρχικά σε έναν στενό κύκλο ατόμων με ανθελληνικές αντιλήψεις, σήμερα προέρχονται από τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια και πολιτειακούς παράγοντες. Όλα όσα ονειρεύονται οι αντιρατσιστές διεθνιστές, τα ίδια αναπαράγουν και προωθούν οι “συντηρητικοί” της λεγόμενης πατριωτικής παράταξης της ΝΔ, και, δυστυχώς, η ίδια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας η οποία προτάθηκε για τη θέση αυτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για του λόγου το αληθές, σε χαιρετισμό της η κα Σακελλαροπούλου σε εκδήλωση… ιδιωτικής τράπεζας(!) είπε μεταξύ άλλων πως το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας θα επιλυθεί με την ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα εκείνων που προσπαθούν να ενταχθούν σε αυτή. Αυτή ήταν η δήλωση του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας και ούτε μια λέξη δεν ακούστηκε από την “πατριωτική” κυβέρνηση, τους “πατριώτες” και τους δήθεν ακραίους της που ήρθαν στα πράγματα για να απαλλάξουν τη χώρα από τους απάτριδες αριστερούς.

Σιγή και από τους υβριστές της Χρυσής Αυγής που την κατηγορούσαν για συμβιβασμό, τη στιγμή που αυτή βρίσκεται στη φυλακή και πολεμά με όποιο μέσο την μετατροπή της χώρας σε hotspot ενώ αυτοί χειροκροτούν τις προσωπικές επιλογές Μητσοτάκη για να κερδίσουν την εύνοια της εξουσίας και αξιοποιηθούν στο μέλλον ως εθνοσωτήρες σε εφεδρεία. Ας γνωρίζουν όμως ότι η χώρα αυτή δε θα καταντήσει έτσι όπως την ονειρεύονται και πως η Ιστορία, όσο κι αν την παραποιήσουν, αργά ή γρήγορα θα εκδικηθεί και θα ματαιώσει τα σχέδια που απεργάζονται οι εχθροί της Ελλάδος. 


Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Φυλακές Δομοκού 2021

Exit mobile version