Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν κομμουνιστές καταδικάζουν εθνικιστές

Αφορμή για το κείμενο αυτό μας έδωσε η δημόσια αντιπαράθεση συνδικαλιστών του δικαστικού χώρου, η οποία προβλήθηκε από γνωστή αριστερή εφημερίδα, η οποία έχει εργολαβικά πάρει επάνω της εδώ και χρόνια την λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής και πανηγύριζε για την καταδίκη της. 

Κορυφαίος, λοιπόν, συνδικαλιστής του δικαστικού χώρου πήρε θέση εναντίον συναδέλφου του, που δήλωσε ότι για την αύξηση της εγκληματικότητας κατά μέγα μέρος ευθύνεται η δημογραφική αλλοίωση της χώρας από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών (ελάχιστοι από αυτούς είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες). Ο εν λόγω δικαστής απήντησε ότι αυτό δεν είναι αληθές, ενώ οι αριθμοί ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ το αντίθετο, και όχι μόνον. Έβγαλε μία πολιτική ομιλία κατά του Εθνικισμού. Ο ίδιος συνδικαλιστής δικαστικός ήταν παρών την 7ης Οκτωβρίου 2020 στο Εφετείο την ημέρα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής και μετά την ανακοίνωση της αποφάσεως αντάλλαζε συγχαρητήρια και εναγκαλιζότανε με τον γραμματέα του ΚΚΕ Κουτσούμπα!

Βεβαίως και έχουν δικαίωμα όλοι να έχουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Δεν έχουν όμως δικαίωμα και έχουν δώσει όρκο γι’ αυτό να δικάζουν και να καταδικάζουν σύμφωνα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Εάν κάποιοι ήταν(;) ή είναι κομμουνιστές έχουν ΧΡΕΟΣ να εξαιρούν οι ίδιοι τον εαυτό τους όταν τους “τυχαίνει” να δικάσουν ή μάλλον ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ Εθνικιστές. Ας είχαν τουλάχιστον την εντιμότητα να φορέσουν ένα σφυροδρέπανο και να δηλώσουν δημόσια το πως “δικάζουν”…

Exit mobile version