Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟ LOCKDOWN ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

Μπορεί ο κόσμος να παίρνει «ανάσες ελευθερίας» και να έχει «ξεχάσει» τον κορωνοϊό και τα συνεπακόλουθα, αλλά οι «ειδικοί» είναι πάντα εδώ για να μην… ξεχνιόμαστε!

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες, οι… καλοί αυτοί άνθρωποι άρχισαν να μιλάνε για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown το φθινόπωρο!

Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο εξ’ Αμερικής «ειδικός» Γιώργος Παυλάκης «προέβλεψε» νέο κύμα του ιού τον Σεπτέμβρη, λόγω… μετάλλαξης: «… Δε θα είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τον κορωνοϊό.Επιτέλους το τρίτο κύμα στην Ελλάδα κατεβαίνει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τελειώσαμε.Έρχεται επόμενο κύμα, έρχεται ένα καινούριο στέλεχος του ιού. Η Αγγλία έκλεισε για άλλο έναν μήνα και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το νέο κύμα που ήδη έχει ξεκινήσει εκεί».

Ομοίως, ο «ειδικός» Νίκος Τζανάκης προειδοποιεί για ένα 4ο κύμα πανδημίας από το φθινόπωρο, εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να φτάσει στην Ελλάδα και το καλοκαίρι: «αυτή τη στιγμή κυριαρχεί η βρετανική μετάλλαξη. Το στέλεχος Δέλτα είναι η ινδική μετάλλαξη, μεταδίδεται 40%-60% περισσότερο από τη βρετανική και όπου έχει ακουμπήσει έχει κυριαρχήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αυτή τη μετάλλαξη φοβόμαστε, μιλάμε για τέταρτο κύμα τον Σεπτέμβριο, αλλά μπορεί η μετάλλαξη να έρθει και με τους τουρίστες, οπότε μπορεί να έχουμε το τέταρτο κύμα και μέσα στο καλοκαίρι».

Είναι βέβαιον, ότι οι συγκεκριμένοι δεν εκφράζουν προσωπικές επιστημονικές απόψεις, αφού είναι τα υγειονομικά άλλοθι της χούντας Μητσοτάκη, αλλά μεταφέρουν τη φωνή του κυρίου τους! Προετοιμάζοντας την κοινή γνώμη για το νέο lockdown, που θα αποτελειώσει την ημιθανή ελληνική οικονομία, για να μπορέσει ο Μητσοτάκης να παραδώσει το πτώμα της στα διεθνή κοράκια της κερδοσκοπίας!

Exit mobile version