Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομόνοια: Άβατο για τους Έλληνες “φιλέτο” για τους επενδυτές

Κάθε κρίση είναι και μία ευκαιρία, θα πουν  με σιγουριά οι διακινητές και διαχειριστές του πλούτου, οι οποίοι έγιναν ακόμα πλουσιότεροι εν μέσω πανδημίας, αφού η τελευταία αποδείχτηκε πολύ βολική και για πολλά πράγματα. Το να μιλήσει κανείς, λοιπόν, για επενδυτική ευκαιρία στην Ομόνοια εν μέσω οικονομικής κρίσης και περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας είναι, αναμφισβήτητα, δήλωση με θράσος και ρίσκο. Φαίνεται, όμως, ότι οι ξένοι επενδυτές, αυτούς που επικαλείται ο Μητσοτάκης για την σωτηρία της κατεστραμμένης οικονομίας της χώρας, τα έχουν βρει όλα πολύ ΒΟΛΙΚΑ για να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία περιοχή, τόσο υποβαθμισμένη όσο η συγκεκριμένη.

Η πλατεία Ομόνοιας, ως γνωστόν, αποτελεί το κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας, σημείο αναφοράς για κάθε είδους παράνομη δραστηριότητα. Είναι επίσης γνωστή και για την παντελή έλλειψη… νατιβιστών κατοίκων, αφού στα εγκαίνια της ανάπλασής της από τον ανηψιό Μητσοτάκη οι δρόμοι της κατακλύστηκαν από Πακιστανούς και μαντίλες, ενώ τα ελληνικά καταστήματα, η ελληνική γλώσσα, το οτιδήποτε ελληνικό είναι είδος παντελώς άγνωστο.

Απρόσιτη, λόγω εγκληματικότητας και λαθρομεταναστών, η πλατεία Ομονοίας κι όμως οι επενδυτές (ισραηλινών συμφερόντων) εφηύραν επενδυτικές ευκαιρίες για αγορά και διαχείριση γης για την λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων και γενικά για αυτό που λέγεται real estate. 

Σενάρια των κακών φασιστών θα πουν ορισμένοι, που βλέπουν παντού συνωμοσίες και δεν θεωρούν τυχαίο το να υποβαθμίζεται μία περιοχή για να την εκμεταλλεύονται φθηνότερα οι επενδυτές. Εμείς απλά θα αναρωτηθούμε, με τέτοια ανάπτυξη, με τόσα λεφτά, με τόσες επενδυτικές ευκαιρίες που χάθηκαν οι Έλληνες επενδυτές να επενδύσουν στη γη τους; 

Ματθαιόπουλος Αρτέμης 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021  

Exit mobile version