Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

GIORNI SENZA DOMANI! Ημέρες χωρίς αύριο!


“Οι γκρίζες ημέρες, είναι οι μακρινοί, σιωπηλοί δρόμοι, μιάς χώρας έρημης και χωρίς ουρανό”.


Όπως πολλοί θα κατάλαβαν ο τίτλος και οι αρχικές γραμμές, είναι από ένα ιταλικό ποίημα και τραγούδι μιάς παλιότερης εποχής! Δυστυχώς αυτά τα λίγα λόγια αντικατοπτρίζουν το σκοτεινό μέλλον,  χωρίς ελευθερία, χωρίς ευτυχία και με μόνη προοπτική τον μόνιμο τρόμο του θανάτου από αρρώστεια καί την σκλαβιά στούς αλλόφυλους, που μία θλιβερή παρανοϊκή μειοψηφία ετοιμάζη γιά τους ελληνόφωνους, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΗ ΤΟΥΣ!!! Σε τέτοιο βαθμό αποβλακώσεως τους έχουν φτάση! ( Ή μήπως πάντα έτσι ήταν; )

ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΑΣΚΕΣ!

Διάβασα στην ειδησεογραφία: “Εξετάζεται η απρόσκοπτη είσοδος των εμβολιασμένων σε οίκους ανοχής, τηρουμένων βέβαια των υγειονομικών πρωτοκόλλων”!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμώς τούς “ειδικούς” στούς οποίους οφείλεται αυτή η απόφασις! Αγωνιούσα για το πότε θα μπορούσα να επισκεφθώ ένα τέτοιο “οίκο” και επιτέλους τώρα γνωρίζω και μετράω τις ημέρες, μέχρι την ολοκλήρωση του εμβολιασμού, οπότε σύντομα θα μπορώ να επωφεληθω από το εξαίρετο αυτό προνόμιο! Τώρα, βέβαια, το τι σεξουαλική απόδοση θα μπορή να έχη κάποιος που θα εφαρμόση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα πριν την συνεύρεση των 15 λεπτών, αυτό είναι συζητήσιμον !


Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ !

Κατ’ αρχήν τα μέτρα για τον ” περιορισμό ” της επιδημίας πέτυχαν, σύμφωνα με τους ειδικούς ! Για αυτό σε περίπτωση ανάγκης, ( που οπωσδήποτε αναμένεται ), θα επαναληφθούν! Ας κάνουμε έναν μικρό απολογισμό.
Οι νεκροί για τους οποίους ευθύνεται ( ; )ΚΑΙ  ο “Ιός” τον Σεπτέμβριο 2020 ήσαν γύρω στους 500. Αρχή Ιουνίου 21 στις 12.500.
Η διάλυσις της οικονομίας έχη προχωρήσει ικανοποιητικά μετά το εξάμηνο κλείσιμο! Για πολλούς η ανεργία θα είναι οριστική, σύμφωνα με το πρόγραμμα!  Σχεδιάζονται συμπληρωματικά μέτρα. 
Μετά την επιτυχημένη γελοιοποίηση των εορτών Χριστουγέννων και Πάσχα, μέ την ευλογία εκείνων  που εθελοντικώς έχουν ταχθή να προστατεύουν την θρησκεία και ορισμένοι ασεβείς έχουν χαρακτηρίσει με τελείως απαξιωτικές εκφράσεις, ο αποχριστιανισμός προχωρεί επίσης ικανοποιητικά! Επόμενος στόχος η ακύρωσις των εορτασμών του δεκαπενταύγουστου!
Η “σοφή “δήλωσις της κ.ΠΤΔ, περί αντικαταστάσεως του πληθυσμού από τους Νέους Έλληνες Μουσουλμάνους, Αφροασιατικής προελεύσεως, ήρθε στην κατάλληλη στιγμή !
Ας μιλήσουμε λίγο για τα “ΕΜΒΟΛΙΑ”. Κατ’ αρχήν τα σκευάσματα που χορηγεί το λεγόμενο κράτος στον γενικό πληθυσμό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ , όπως τα γνωρίζουμε. Σύμφωνα με τον ορισμό Διδασκάλου της Φαρμακολογίας, (σκοπίμως αποφεύγω τον τίτλο του καθηγητού, επειδή έχη πλέον εξευτελισθή), είναι ” ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Φυσικά δεν γίνεται το περίφημο τείχος ανοσίας με αυτό τον τρόπο! ΟΛΑ τα εμβόλια είναι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ  μέθοδος! Όταν μια επιδημία έχη εκδηλωθη και βρίσκεται σε εξέλιξη ΔΕΝ ανακόπτεται με εμβόλια! Η επιδημία ανακόπτεται με θεραπευτική αγωγή, με ΦΑΡΜΑΚΑ και ορθή νοσηλεία των ασθενών! Οι ασθενήσαντες θα αναπτύξουν φυσική ανοσία καθώς και οι περισσότεροι ασυμπτωματικοί φορείς!Και εδώ μπαίνουμε σε πολύ “επικίνδυνα μονοπάτια”!
Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, (όχι συνωμοσιολογία), των τελευταίων ημερών, απεδείχθη το προφανές! Ότι ο μεγαλειότατος ΙΟΣ, κατασκευάσθηκε κατόπιν παραγγελίας στην Κίνα από όπου και “δραπέτευσε “! ( μα, ο μάγος Χουντίνι ήταν;) Ακούστηκε ότι εμπλέκονται και Έλληνες  τηλεοπτικοί αστέρες των τελευταίων καιρών και παρεπιπτόντως πτυχιούχοι ιατρικής! (σκοπίμως δεν λέγω ιατροί)
Όταν αρχίζης να κατασκευάζεις έναν ΙΟ συνήθως για μικροβιολογικό πόλεμο, το πρώτο πράγμα που κάνης είναι να φτιάξης αντίδοτο! ΦΑΡΜΑΚΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΣ ΕΣΥ ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ! Από καιρό φαίνεται ότι υπάρχουν φάρμακα, είτε πρωτογενώς, είτε δευτερογενώς κατασκευασμένα! Μήπως, όχι για όλους; Διάφοροι ΕΠΩΝΥΜΟΙ (και στο ελλαδιστάν), ανήκοντες σε πολύ ευάλωτες ομάδες, ασθένησαν! Θεραπεύθηκαν ταχύτατα! Τί συμβαίνει; Μήπως εμπλέκονται και εδώ συμφέροντα ; Όποιος θέλη ας σκεφθή μόνος του!
Γίνονται λοιπόν οι εμβολιασμοί οι οποίοι θα σταματούσαν την επιδημία! Αλλά η εκστρατεία του τρόμου συνεχίζεται! 1/ Οι ειδικοί τελικά απεφθέξαντο, ότι ένας εμβολιασμένος ΚΑΙ μπορή να μολυνθή ΚΑΙ να μεταδώσει ΚΑΙ να νοσήση! Του δίνουν μια ελπίδα, ότι μάλλον δεν θα πεθάνη! (Αν και πολλοί πέθαναν όπως λέγεται…). Μήπως τελικά δεν ξέρουν τίποτα; Ή μήπως ξέρουν πολλά; Γιατί έσπευσαν οι κυβερνώντες να τους εξασφαλίσουν το ακαταδίωκτο;

2/ Και αρχίζει το πανηγύρι των μεταλλάξεων! Μα, οι κορωνοιοι, μεταλλάσσονται για να μήν έξαφανισθούν, αποκτούν μεγαλύτερη μεταδοτικότητα αλλά μικρότερη λοιμογόνο δύναμη και βαθμιαία εκλείπουν! Αλλοιώς θα πέθαιναν ακόμα από τους ιούς του 1918, 1958, 1968, και τον πρόγονο του σημερινού, εκείνον του 2003! Αλλά ΟΧΙ! Εμφανίζονται συνεχώς νέες “φονικές” ( ! ) μεταλλάξεις που απαιτούν νέα εμβόλια! Και οπωσδήποτε νέα lockdown,  συνέχιση της καταργήσεως των τακτικών χειρουργείων, νέα κατάρρευση οικονομίας κλπ. κλπ! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Ένας γνωστός μου, με υπερβολικά μεγαλη μόρφωση, όχι ιατρός, μου έκανε μια ερώτηση, σχετικά με τις μεταλλάξεις, για την οποία χρειάζεται  πολύ μεγάλη έρευνα ακόμη και για να την αναφέρω !ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ!


Οι ΜΑΣΚΕΣ.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους και μάλιστα το καλοκαίρι, είναι τόσο εμφανής ώστε δεν θα ειπώ τίποτε. Άλλως τε έχω εξαντλήσει το θέμα σε προηγούμενα κείμενα ! Ας προχωρήσουμε!
Όσον αφορά  τα “εμβόλια”, η συζήτησις είναι σε εξέλιξη (καθώς και οι παραγγελίες…). Άγνωστον αν και πότε θα απαντηθούν τα τωρινά ερωτήματα! Ας συνεχίσουμε λοιπόν στην επόμενη παράγραφο, με κάτι το κυριολεκτικά “χειροπιαστό” καί δυστυχώς, σαφέστατα προβλέψιμο!

Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Ξαναγυρίζω στο “A càsa d’ Irene ” Μόνο που αυτές οι ημέρες μοιάζουν φτιαγμένες από πέτρα , τίποτε άλλο από ένα τοίχο, με σπασμένα γυαλιά στην κορυφή του”.
Σε αυτόν τον “τοίχο” που θα αποκλείει κάθε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο θα καταλήγη στο εξής η ζωή των ΡΑΓΙΑΔΩΝ. Εκεί θα προσκρούη κάθε απόπειρα των παιδιών τους για λίγη ευτυχία και ίσως απεξάρτηση από τον νόμο του Κορανίου που θα έχουν επιβάλλη οι “Νέοι Έλληνες”! Βέβαια οι τηλεοράσεις πολλούς θα πείθουν ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ! Οι “Νέοι Έλληνες” εισρέουν καθημερινώς ακατάπαυστα και όόόλοι, φυσικά θα επιθυμούν να “ενσωματωθούν” στήν Ελλάδα και να λύσουν το δημογραφικό της πρόβλημα! Σύμφωνα με την κ. ΠΤΔ είναι αυτό που χρειαζόμαστε! Το έχη ειπή  αρκετό καιρό πρίν και ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος! Ας δούμε λίγους αριθμούς!

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περί τα 3.500.000 το λιγότερο λαθρομετανάστες,  στην χώρα! Οπωσδήποτε 1.000.000 είναι γυναίκες. Ολοι είναι κάτω των 40 ετών. Πολλοί εμπειροπόλεμοι. Εκτός από αυτούς που έρχονται συνεχώς, κάθε χρόνο μπορούν να γεννηθούν πάρα πολλές χιλιάδες παιδιά ακόμη! Οι γυναίκες για αυτούς είναι απλά μηχανές παραγωγής παιδιών. Για όσους αμφιβάλλουν, μια βόλτα στο πεδίο του Άρεως το πρωί θα τούς πείση. (Προσοχή! Είναι κατεχόμενο έδαφος).

Έχει διερωτηθή κανείς; ΠΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΧΩΡΕΣΗ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ; ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ; Πόλεις για αυτούς χτίζονται σε καίρια σημεία και το ζητούμενο είναι να ΔΙΑΣΠΑΡΟΥΝ παντού και φυσικά να επιβληθούν στην κοινωνία και να επιβάλλουν την θρησκεία τους και τον δικό τους τρόπο ζωής. Άλλωστε κάθε αντίδραση θα διώκεται με τον αντιρατσιστικό νόμο! Δέν θα συνεχίσω άλλο! Όποιος δεν κατάλαβε πρέπει να ζητήση βοήθεια στήν Λεωφόρο Αθηνών 374 ! 
Κάποιος εκ των κορυφαίων υποστηρικτών αυτών τών εξελίξεων όταν τον ρώτησα πως, αυτός ο ίδιος, θα διατηρήση το δικό του τρόπο ζωής μου απάντησε θρασύτατα, χωρίς κανένα δισταγμό, ότι πολλές περιοχές μπορούν να αποκλεισθούν για τους προνομιούχους! Πράγματι γνωρίζω τουλάχιστον επτά κατάλληλες περιοχες στήν Αττική και δύο στην Πάτρα. Δεν έχω γνώμη γιά άλλα μέρη
Άρα,γε υπάρχη κάποια ελπίδα; Δεν έχω σαφή απάντηση. Θα γυρίσω όμως αρκετούς μήνες πίσω!

12 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 19.00 Πλησίαζα στην Τ.Ο. Αθηνών όπου ήμουν ομιλητής. Πέρασα δίπλα από μία μεγάλη ομάδα ΕΦΗΒΩΝ! Χαιρέτησα τρείς που γνώριζα. Μία νεαρή ρώτησε: “ποιός είναι αυτός ;” Της απάντησαν:”Δικός μας, της παλιάς φρουράς” !Τότε ΟΛΟΙ είπαν: “Εμείς θα είμαστε η νέα φρουρά και θα γίνουμε καλύτεροι!” Έφτασα στην τοπική. Στά μισά της σκάλας σταμάτησα και σκέφτηκα!” Τα παιδιά αυτά οπωσδήποτε ΔΕΝ είχαν διδαχθή την αντιφώνησιν του χορού των παίδων και εφήβων της ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ : “ΑΜΕΣ ΔΕ Γ’ ΕΣΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ”! Καί όμως είπαν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ! ΜΙΛΗΣΕ  Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ! ” Συμπέρανα, με χαιρεκακία, ομολογω:
ΑΤΙΜΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !
 Κώστας Παπαδημητρίου

Exit mobile version