Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΠΙ… ΣΥΡΙΖΑ!

Συνεχίζει το παραμύθι «νόμος και τάξη» ο Κούλης Μητσοτάκης, που συνεχάρη τον σερίφη Χρυσοχοΐδη για τις «διαλευκάνσεις πρόσφατων υποθέσεων». 

Εννοώντας προφανώς την εξιχνίαση της υπόθεσης του φόνου της Καρολάιν, με την σύλληψη του -από την αρχή μέχρι το τέλος!- ενός και μοναδικού υπόπτου, μετά από… 37 ολόκληρες ημέρες!!! Πράγματι, πολύ μεγάλη… επιτυχία!

Ωστόσο, το παραμυθάκι –που ήταν προεκλογικά ένα απ’ τα «δυνατά χαρτιά» της ΝΔ- δεν πείθει πλέον τους πολίτες, που βιώνουν τη σκληρή πραγματικότητα της ανεξέλεγκτης έξαρσης της εγκληματικότητας.

Έτσι, σε μια καταφανώς στημένη (εις ότι αφορά την πρόθεση ψήφου και τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών…) δημοσκόπηση της εταίρας Alco, υπήρξε η εξής ερώτηση: «θα λέγατε ότι στην καθημερινότητά σας αισθάνεστε περισσότερο, το ίδιο ή λιγότερο ασφαλείς, απ’ ότι πριν τρία χρόνια;». Τουτέστιν, την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ…

Και ω του θαύματος, το 48% των πολιτών δηλώνουν ότι τώρα νιώθουν λιγότερο ασφαλείς σε σχέση με την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, το 33% θεωρεί ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα και μόνο το 12% νιώθει τώρα περισσότερη ασφάλεια. Προφανώς, οι πολίτες που μένουν από Ψυχικό και πάνω!

Αν ακόμα και στον τομέα της ασφάλειας, η πλειοψηφία του κόσμου νοσταλγεί την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, λίγα είναι τα ψωμιά των Κούληδων! Κι ας μας βεβαιώνουν για άλλα οι καραστημένες δημοσκοπήσεις!

Exit mobile version