Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ, ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΝΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝΕ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ υπηρετούσε στην ασφάλεια των κεντρικών γραφείων της Ν.Δ.

«… Να’ χει κλητήρες για φρουρά

      και να σε κλέβουν φανερά

      κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε

       τον κλέφτη να γυρεύουνε…»

(Γ. Σουρή, «Ποιος είδε κράτος λιγοστό»)

Συνέβη προ ολίγων ημερών… Ένας αστυνομικός συνελήφθη από συναδέλφους του για διάπραξη ληστειών κατά συρροή σε βενζινάδικα (11 τον αριθμό…), τις οποίες διέπραττε υπό την απειλή του υπηρεσιακού του πιστολιού.

Την ίδια μέρα, κάτω από την είδηση στο protothema.gr, δημοσιεύθηκε το εξής βρώμικο σχόλιο -προφανώς από τρολ της Νουδούλας- για τη δημιουργία εντυπώσεων στους ανήξερους αναγνώστες:  

Πείτε και τι κόμμα ψήφιζε

19/06/2021, 21:27

Χρυσαυγίτης λένε φίλοι του αστυνομικοί. Καθόλου τυχαίο. Ευτυχώς που ο Σαμαράς και η ΝΔ έστειλαν τη συμμορία στην φυλακή. Αλλά πρέπει τώρα να διώξουν και από την αστυνομία όλους τους Χρυσαυγίτες και τους αριστερούς συνδικαλιστές.

Αλλά, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! 

Σε κάθε περίπτωση σύλληψης αστυνομικού για διάπραξη αδικημάτων, η ΕΛΑΣ αναφέρει μεταξύ των άλλων στη σχετική ανακοίνωσή της και την υπηρεσία στην οποία υπηρετούσε ο συλληφθείς. Αυτό όμως δεν συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση. Διόλου τυχαία, καθώς όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, ο υποτιθέμενος «χρυσαυγίτης» ήταν σεσημασμένο κομματόσκυλο και υπηρετούσε στην ασφάλεια των κεντρικών γραφείων της Νουδούλας στο Μοσχάτο!

(ΥΓ): Αναμενόμενη η ένταξη του λήσταρχου, στο κόμμα των αρχιλήσταρχων, που εδώ και δεκαετίες κατακλέβουν καθημερινά τον Ελληνικό Λαό και καταχρεώνουν την Πατρίδα!   

Exit mobile version