Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ: ΚΑΙ «ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ» ΚΑΙ «ΔΑΡΜΕΝΟΙ»!

Ενώ στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας γίνεται πολύς λόγος για τα προνόμια που θα δώσει η χούντα Μητσοτάκη στους εμβολιασμένους – μπας και συγκινηθούν περισσότεροι και κάνουν το εμβόλιο- μαύρα μαντάτα έρχονται από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας).

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις νέες οδηγίες προς ανεμβολίαστους αλλά και εμβολιασμένους, πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας και τήρηση των λεγόμενων «κανόνων ασφαλείας», όπως η κοινωνική απομόνωση, η αποφυγή του συνωστισμού και η υγιεινή των χεριών –και προφανώς θα επιβληθούν και νέα lockdowns, μόλις θα φύγει το καλοκαίρι- γιατί η νέα μετάλλαξη «Δέλτα» διασπείρεται γρήγορα ανά τον κόσμο!

Βέβαια, όσοι κάναμε βιολογία στο Γυμνάσιο, μάθαμε πως όσο πιο μεταδοτικό το στέλεχος ενός ιού, τόσο πιο εξασθενημένο είναι, αλλά ακόμα και οι νόμοι της βιολογίας ανατρέπονται προκειμένου να κονομήσουν οι φαρμακευτικές και τα ανά τον κόσμο τσιράκια τους…

Τα δε πολυδιαφημισμένα εμβόλια, προφανώς και δεν παρέχουν καμμιά προστασία σε όσους τα κάνουν, αν κρίνουμε από το ότι στο Ισραήλ περίπου οι μισοί ενήλικες που προσβλήθηκαν από την μετάλλαξη, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι με το εμβόλιο της εταιρείας Pfizer. Τζάμπα τα έκαναν! Εννοείται βέβαια, ότι τα διεθνή κοράκια θα προτείνουν ως λύση… ενισχυτικές δόσεις των εμβολίων.

Κι αν  όλα αυτά θυμίζουν -σ’ όσους έσπευσαν να εμβολιαστούν για να πάρουν τα προνόμια που τους έταζαν- τη γνωστή ρήση «και κερατάδες και δαρμένοι», καλώς τους την θυμίζουν!

Exit mobile version