Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

EΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΔΑΗΣ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ!


Κατ’ αρχήν, να διευκρινίσω ότι οι αφελείς διερωτήσεις μου, θα αφορούσαν την χρήσιν της τοσιλιζουμάμπης, καθώς και σε πόσους έχη χορηγηθη και υπό ποίες συνθήκες, π.χ. προ διασωληνώσεως! Τα γεγονότα όμως με ξεπέρασαν! Σάν αφελής και αδαής που είμαι αγνοώ αν κάποιος άλλος έχη ήδη εκφράση τις ίδιες απορίες με εμένα!


Ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός μας απεφάσισε να χορηγήσει επίδομα 150 ε, στους νέους από 18 – 25 χρόνων αν  σπεύσουν να εμβολιαστούν! Έτσι διάβασα σε ειδήσεις, καθώς και σχόλια ορισμένων ασεβών!
Διερωτώμαι: πόσες χιλιάδες, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες, αριθμεί η ηλικιακή αυτή ομάδα, εκείνων πού ασμένως επιθυμούν να λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα, (όχι οπωσδήποτε με συνεργασία γυναικών της δικής τους προελεύσεως), και που ορισμένοι, επιμένουν να αποκαλούν λαθρομετανάστες; Τί ποσόν θα μπορούσε να τους διατεθή;


Ας πούμε υπολογίζοντας προχείρως, 250.000 * 150 =  37.500.000 ευρώ. Αν οι υπολογισμοί μου είναι κοντά στην πραγματικότητα, τότε είναι ένα καλό ποσόν για την μεγαλύτερη διευκολυνσή τους να ενσωματωθούν στο ελλαδιστάν! Αν αύριο όλοι αυτοί σπεύσουν να δηλώσουν την επείγουσα επιθυμία τους να ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟYΝ και να εισπράξουν το επίδομα, αφελώς διερωτώμαι,  τι θα τους ειπούν; Θα τους απορρίψουν διότι  δεν έχουν π.χ. ΑΜΚΑ; Μα αυτό, δεν θα ήταν ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κατά την δική τους ορολογία;  Άλλως τε εδώ, στό ελλαδιστάν, κατοικούν ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖOΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΜEΤΡΩΣ! Προκειμένου, είπαμε, να λύσουν το δημογραφικό μας πρόβλημα…
Συνήθως τα κείμενα που γράφω είναι εκτεταμένα! Θα περιορισθώ όμως σε αυτές τις πολύ λίγες γραμμές! Δέν χρειάζονται περισσότερα για να σχολιάσω, αυτή την απόφασιν!


Αφελέστατα!
Κώστας Παπαδημητρίου

Exit mobile version