Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Οι… πούροι «εθνικόφρονες» ψήφισαν μαζικά ΝΔ για να φύγει ο Τσίπρας και «να μην παντρεύονται οι πουστ…» (έτσι έλεγε το σύνθημα που είχαν ρίξει προεκλογικά οι «ακροδεξιοί» κομματάρχες της ΝΔ…), αλλά αυτό θα συμβεί στα σίγουρα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Σήμερα, λοιπόν, ο εκλεκτός τους Κούλης Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+. Κι όπως δήλωσε κατά την έναρξη της συνάντησης «στην Ελλάδα του 21ου αιώνα δεν επιτρέπονται διαχωρισμοί μεταξύ των πολιτών της», ενώ χαρακτήρισε… «εθνική στρατηγική» την ισότητα των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ+».  

Επιπροσθέτως, όπως αναφέρουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της ΝΔ: «η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός δίνουν μεγάλη έμφαση στα ζητήματα διακρίσεων. Όπως άλλωστε αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε πρόσφατα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με άλλους 15 Ευρωπαίους ηγέτες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν το μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην Ένωσή μας. Γι’ αυτό, σήμερα και κάθε μέρα, υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα και την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ, έτσι ώστε οι μελλοντικές μας γενιές να μπορούν να μεγαλώσουν σε μια Ευρώπη ισότητας και σεβασμού.
Είναι, συνεπώς, αυτονόητο πως η κυβέρνηση θα μελετήσει σε βάθος την έκθεση και θα φροντίσει για την περαιτέρω εξειδίκευση των προτάσεων και την υλοποίηση όσων είναι άμεσα εφαρμόσιμες»
.

Ποιες είναι οι προτάσεις στις οποίες αναφέρεται ο Μητσοτάκης; Η νομοθετική καθιέρωση του γάμου των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ+» και η υιοθεσία παιδιών!

«Εθνικόφρονες», περαστικά σας!

Exit mobile version