Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΛΟΑΤΚΙ» ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Όπως σας ενημερώσαμε εχθές, έγινε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του Κούλη Μητσοτάκη με τα μέλη της «Επιτροπής Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ».

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής, παραδόθηκε στον Κούλη το πόρισμα της Επιτροπής, για το πώς θα επιτευχθεί η ισότητα των «ΛΟΑΤΚΙ». Το περιεχόμενο του πορίσματος δεν κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ, μάλλον για να μην… σοκαριστούν οι «εθνικόφρονες» ψηφοφόροι της Νουδούλας.  

Ωστόσο, μια ιδέα για το περιεχόμενο του πορίσματος «διέρρευσε» στη στήλη του  «Μικροπολιτικού» των «Νέων», του κουμπάρου των Μητσοτάκηδων, Μαρινάκη.  Σύμφωνα, λοιπόν, με τη «διαρροή»,  η βασική πρόταση της Επιτροπής αφορά την νομοθετική καθιέρωση πολιτικού γάμου των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ».

Την οποία έχει δεσμευτεί στα «μεγάλα αφεντικά» να την περάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς τα αφεντικά θεωρούν ότι οι αντιδράσεις θα είναι πολύ μικρότερες απ’ ότι θα ήταν αν επιχειρούσε να περάσει τέτοιον νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Έτσι, θα παντρεύονται οι «ΛΟΑΤΚΙ» με «κουμπάρο» Μητσοτάκη! Δεν είναι πολύ… προοδευτικό;

(ΥΓ): Θα δικαιωθεί επιτέλους και ο… υπερεθνικόφρων Μπογδάνος, ο… πρωτοπόρος βουλευτής της ΝΔ που έχει ζητήσει επισήμως την νομοθέτηση του γάμου των «ΛΟΑΤΚΙ»…

Exit mobile version