Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN!

«Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά», δήλωσε σήμερα το πρωί στο κανάλι Open ο… ξακουστός Μπουμπούκος, σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να υποχρεώσει τους Έλληνες να εμβολιαστούν! Καθ’ ότι, όσο περισσότεροι εμβολιάζονται, τόσο περισσότερα λεφτά θα μπουν στους ανά τον κόσμο offshore λογαριασμούς των κυβερνώντων, από τα ποσοστά που τους έχουν τάξει οι φαρμακευτικοί κολοσσοί!

Αλλά και για να υπάρξει ένα πειστικό άλλοθι για το νέο Μνημόνιο που θα επιβάλλει το φθινόπωρο η χούντα Μητσοτάκη, με πρόσχημα την «μετάλλαξη» του ιού και τους ανεμβολίαστους, καθώς τα χρηματικά αποθέματα που υπήρχαν στα ταμεία του κράτους λεηλατήθηκαν από τους «άριστους» και τους… εντιμότατους φίλους τους, ολιγάρχες, καναλάρχες, διοδιάρχες, aegeanάρχες και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις!   

Μόνο που ο προφήτης των καταστροφών και των συμφορών Μπουμπούκος, έλεγε ακριβώς τα ίδια και πέρυσι, πριν επιβληθεί το δεύτερο lockdown!

Σας θυμίζουμε τις σχετικές του δηλώσεις:

Είπε στις 12 Μαΐου 2020: «Το βασικό είναι να μην έχουμε πισωγύρισμα, καθώς αν επιστρέφαμε για δεύτερη φορά σε καραντίνα θα ήταν καταστροφή».

Και επανέλαβε στις 29 Οκτωβρίου 2020, λίγες μόνο ημέρες πριν το lockdown No 2:

«Οι επιπτώσεις που θα είχε στην ελληνική οικονομία ένα δεύτερο lockdown θα ήταν καταστροφικές».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Exit mobile version