Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΝΕΟ LOCKDOWN, ΑΛΛΑ… ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

Μεγάλη νευρικότητα επικρατεί στη σιτσιλιάνικη φαμίλια που κυβερνά τη χώρα, που λόγω της άρνησης πολλών Ελλήνων να εμβολιαστούν χάνει πολλά λεφτά από τα ποσοστά επί των εμβολίων που της έχουν τάξει οι φαρμακευτικοί κολοσσοί!

Αυτή τη νευρικότητα την μεταδίδει στα τσιράκια της, τους υπουργούς, που καθημερινώς βγαίνουν και απειλούν τον κοσμάκη, για να τον υποχρεώσουν να εμβολιαστεί!

Χθες ήταν ο Μπουμπούκος που επιχείρησε να τρομοκρατήσει τον λαό, σήμερα ήταν ο παρά τω πρωθυπουργώ, Σκέρτσος.

Ο οποίος, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε πως τα περιοριστικά μέτρα του μέλλοντος «θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, θα επιβληθεί νέο lockdown (γύρω στις 20 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας…), αλλά… μόνο για τους ανεμβολίαστους!!!

Πρόβλεψη: αν τολμήσουν τα… άριστα λαμόγια να επιχειρήσουν να επιβάλλουν και επισήμως καθεστώς απαρτχάιντ στους μισούς Έλληνες, θα φύγουν με τις κλωτσιές από την εξουσία και θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν και τη χώρα, γιατί δε θα μπορούν να εμφανιστούν πουθενά, υπό το φόβο του λιντσαρίσματος από τον… εχθρό-λαό!

Exit mobile version