Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!

Ενώ οι ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα είναι ελάχιστοι και γνωστοί ταξιδιωτικοί κολοσσοί (όπως η TUI) ακυρώνουν διαρκώς προγραμματισμένες πτήσεις προς την Ελλάδα, τα χουντόσκυλα του Μητσοτάκη αποφάσισαν να καταστρέψουν και τον εσωτερικό τουρισμό! 

Κι αυτό, για να υποχρεώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες να εμβολιαστούν, γιατί όσο περισσότεροι είναι οι εμβολιασμένοι, τόσο περισσότερα αργύρια θα μπουν στους offshore λογαριασμούς της φαμίλιας Μητσοτάκη, από τα ποσοστά επί των εμβολίων που του έχουν τάξει οι φαρμακευτικές!

Σύμφωνα, λοιπόν, με «βρώμα» που έχουν βγάλει τα χουντόσκυλα, οι «εμπειρογνώμονες» (τα επιστημονικά άλλοθι της χούντας…), εισηγήθηκαν οι μη εμβολιασμένοι να ταξιδεύουν από νομό σε νομό μόνο με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, είτε μοριακό είτε rapid, ενώ δεν θα γίνονται δεκτά τα self test. Η εισήγηση αφορά τις μετακινήσεις εντός της χώρας με αεροπλάνα, πλοία, τρένα.

Τι γίνεται πρακτικά αν περάσει αυτό το έκτρωμα, πέραν από το κουρέλιασμα του Συντάγματος;

1ον) Ακόμα κι αν σπεύσουν να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού όσοι δεν είχαν σκοπό να εμβολιαστούν, χρειάζονται τουλάχιστον 10 ημέρες μέχρι που να κάνουν την 1η δόση, περίπου έναν μήνα για την δεύτερη δόση, συν 14 ημέρες για τα αντισώματα, ήτοι συνολικά δύο μήνες μέχρι που να πάρουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Εφόσον πλήρως εμβολιασμένοι είναι λιγότεροι από το 40% του ελληνικού λαού, το 60% δε θα έχει τη δυνατότητα να μετακινηθεί εκτός του νομού του πριν από τον… Σεπτέμβριο!

2ον) Όποιοι είναι εμβολιασμένοι, αλλά θέλουν να πάρουν μαζί τα παιδιά τους, πρέπει να πληρώσουν 20+20 ευρώ (μετ’ επιστροφής) για να κάνει τεστ το κάθε παιδί!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Exit mobile version