Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ: ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!

Ναι, η χούντα Μητσοτάκη επιχειρεί να επιβάλλει τον εμβολιασμό των Ελλήνων με τα μπόλια των διεθνών φαρμακευτικών κολοσσών. Αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι μόνη της! Την συνδράμουν όλα τα κόμματα της βουλής, μηδενός εξαιρουμένου. Κυρίως, δια της σιωπής τους, στα πρωτοφανή ρατσιστικά μέτρα που ανακοινώνει κάθε τόσο.  

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που όχι μόνο σιωπούν ένοχα, αλλά στηρίζουν φόρα παρτίδα τα ρατσιστικά μέτρα της χούντας. Κι αυτοί είναι οι κουκουέδες!

Σε προηγούμενη ανάρτηση, παρουσιάσαμε τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το ίδιο το ΚΚΕ, σύμφωνα με τα οποία, το 93,3% των συνέδρων έχει ήδη εμβολιαστεί (το 42,06 πλήρως και με τις δύο δόσεις και το 50,7% με την πρώτη δόση), ενώ το υπόλοιπο 7,24% έχει προγραμματίσει τον εμβολιασμό του.

Αλλά, δεν τους φτάνει να δίνουν το… καλό παράδειγμα μόνο με τον εμβολιασμό τους. Ωρύονται κιόλας υπέρ των πιο ρατσιστικών μεθοδεύσεων της χούντας!

Όπως ο γνωστός κουκουές «καλλιτέχνης» (τραγουδοποιός κ.τ.λ.) Στάθης Δρογώσης, ο οποίος έχει μπει στην… πρωτοπορία της κατατρομοκράτησης του κοσμάκη, συναγωνιζόμενος επαξίως τον Μπουμπούκο κι άλλα… «λουλούδια» του μητσοτακικού μπαξέ!

Έτσι, μετά από κάποιες γενικόλογες ζητωεμβολιαστικές αναρτήσεις, του τύπου: «ο εμβολιασμός είναι πράξη αλληλεγγύης»«σε αρκετές χώρες του κόσμου μόνο με κάρτα εμβολιασμού μπαίνεις σε κλειστό χώρο. Στην Αυστρία πχ. Τώρα κάποιοι καλλιτέχνες φοβούνται για το κοινό τους (μη το χάσουν) και δεν λένε δυνατά αυτά που σκέφτονται. Μπράβο στον Πάνο Κιάμο», πέρασε στο «ψητό», με ύβρεις και απειλές κατά των πολιτών που επιλέγουν να μην εμβολιάζονται.

Καμαρώστε τον:

Ανάρτηση 1η: «Παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Αν θέλουν. Αλλιώς σπιτι τους».

Ανάρτηση 2η: «Ή με τους ψέκες ή με τη ζωή. Τα καθάρματα που ηγούνται των αντιεμβολιαστων πρέπει να δικαστούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αρκετά με τους καραγκιοζηδες».

Λέτε στο τέλος ν’ ανοίξει η χούντα Μητσοτάκη την Μακρόνησο, για τους ανεμβολίαστους, με «αλφαμίτες» τους Δρογώσηδες; Διόλου απίθανο!

Exit mobile version