Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ: Ο ΑΡΧΙΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει πραγματικά ποτέ στη ζωή τους, γιατί τα βρήκαν όλα έτοιμα. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά τα έχουν κι όλα στο τζάμπα! Όπως π.χ. ο αβροδίαιτος Κούλης Μητσοτάκης, που καταδεχόταν κι έπαιρνε από την Siemens (μιλάνε για μια περίπτωση που αποκαλύφθηκε…) από… καφετιέρες μέχρι… λεμονοστίφτες! 

Χώρια τα δάνεια που έχει πάρει από τα δημόσια ταμεία – δανεικά κι αγύριστα!- και ανέρχονται σε 1.362.200 ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο χρέος που έχει πολιτικός στην Ελλάδα!

Τα δε χρέη του κόμματός του –τα οποία δεν εξυπηρετούνται και συνεχώς αυγαταίνουν!- φτάνουν τα 310 εκατομμύρια ευρώ, μακράν το μεγαλύτερο χρέος ευρωπαϊκού κόμματος!

Αυτός, λοιπόν, ο ορισμός του τζαμπατζή, κρίνοντας προφανώς εξ’ ιδίων τα αλλότρια, μίλησε για… τζαμπατζήδες, σε συνέντευξή του στη φυλλάδα «Καθημερινή», αποκαλώντας «τζαμπατζήδες της ανοσίας» όσους Έλληνες επιλέγουν ελεύθερα να μην εμβολιαστούν!

Ντρέπεται και η ντροπή, αλλά αυτό το λαμόγιο δεν ντράπηκε! Όπως δεν ντράπηκαν κι αυτοί που τον ψήφισαν και τον έκαναν πρωθυπουργό της Ελλάδος!

Exit mobile version