Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Για να μην επιστρέψουν οι σάρισες στους δρόμους…”


Θετική η συμφωνία των Πρεσπών για τους υμνολόγους του Μητσοτάκη και ακόμα καλύτερη η κατάσταση που παγιώνει εντός της ελληνικής κοινωνίας με την κύρωση των εκκρεμοτήτων από την ελληνική Βουλή. Με τον τρόπο αυτό, λένε, η χώρα παύει να δέχεται πιέσεις από εξωγενείς παράγοντες, αλλά ταυτόχρονα απαλλάσσεται από την ενόχληση των συλλαλητηρίων, αφού οι περικεφαλαίες και οι σάρισες εξαφανίστηκαν από τις πλατείες και τους δρόμους.


Για το τελευταίο συμφωνούμε, έφυγαν οι σάρισες και οι περικεφαλαίες έφυγαν από τους δρόμους και κατέκλυσαν τα έδρανα της Βουλής, αφού οι κομματάρχες της ΝΔ ήταν αυτοί που έτρεχαν στις διαδηλώσεις “για να σώσουν την Μακεδονία” από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους σκοπιανούς και τώρα, όντας κυβέρνηση, σέβονται τη Συμφωνία των Πρεσπών και επιτηρούν τη σωστή εφαρμογή της.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν είναι όλοι καριερίστες και δεν χρησιμοποιούν τα εθνικά θέματα για κομματικούς σκοπούς. Απόγευμα Σαββάτου και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Έλληνα στρατηλάτη Αλέξανδρο και φώναξε για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, τώρα που λείπουν οι σάρισες και τα σημαιάκια, τα κομματόσκυλα και οι αριβίστες, οι επαγγελματίες εθνικόφρονες, για να επιστρέψουν οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ της Χρυσής Αυγής. Τώρα, που ο “χώρος” ξεπουλάει τη Μακεδονία και γεμίζουν οι δρόμοι και οι πλατείες με τα λάβαρα της εθνικής αντίστασης της ΜΟΝΗΣ απέναντι στα σχέδια αυτών που πουλάνε πατρίδα.


Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Φυλακές Δομοκού 2021

Exit mobile version