Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Έκλαψε από… χαρά (!) μία Ισραηλινή δημοσιογράφος για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής! Γιατί κ.κ. δικαστές;

http://www.nmichaloliakos.gr

Εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” (20 Ιουνίου 2021, Σελίδα 52) και συνέντευξη της ΑΒΙΡΑΜΑ ΓΚΟΛΑΝ. Τίτλος πάνω-πάνω: “Η Ισραηλινή δημοσιογράφος και συγγραφέας εξηγεί πως έφτασε να διχαστεί τόσο η ισραηλινή κοινωνία και μιλάει για το παράδοξο των Εβραίων ακροδεξιών…”.

Στο κείμενο, το οποίο ακολουθεί η ΑΒΙΡΑΜΑ ΓΚΟΛΑΝ δηλώνει: 

“Όταν καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, έκλαψα από χαρά. Αλλά την ίδια στιγμή έκλαψα γιατί στο Ισραήλ η χρυσαυγίτικη ιδεολογία κερδίζει έδαφος. Στην κυβέρνηση συνασπισμού του Νετανιάχου υπήρχαν νεοναζί. Νεοναζί στο Ισραήλ!”.

Η δήλωση αυτή της ισραηλινής δημοσιογράφου δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Πόσο μάλλον όταν είναι γνωστές οι δηλώσεις του υπουργού δικαιοσύνης στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ρουπακιώτη, με τις οποίες είχε πει ότι ασκούντο πιέσεις στην κυβέρνηση από πανίσχυρα διεθνή λόμπυ για την δίωξη της Χρυσής Αυγής. Εύλογα ερωτήματα όπως:

Α) Γιατί να κλάψει από χαρά η ισραηλινή δημοσιογράφος, γιατί να αισθανθεί δηλαδή έκπληξη, αφού όλοι έλεγαν ότι “δεν είναι αθώοι” και είχαν σίγουρη την καταδίκη μας; Μήπως γιατί ΓΝΩΡΙΖΕ ότι η ΑΘΩΩΣΗ μας για την κατηγορία της “εγκληματικής οργανώσεως” ήταν δεδομένη και για τον λόγο αυτό ασκούντο πιέσεις και από διεθνή λόμπυ και από μεγαλοπαράγοντα της ΝΔ για την καταδίκη μας;

Β) Τι εννοεί “χρυσαυγίτικη ιδεολογία” και “νεοναζί” στο Ισραήλ η Αβιράμα Γκολάν; Μα τον Νετανιάχου και τους Εβραίους εθνικιστές και αυτό δείχνει τι ήταν και τι είναι η Χρυσή Αυγή πέρα από την λάσπη των ΜΜΕ.

Γ) Δεν καταλαβαίνουν αυτοί, που μας καταδίκασαν, ότι με δηλώσεις όπως αυτή της ισραηλινής ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ; 

Γιατί να “κλάψει από χαρά” μία δημοσιογράφος και συγγραφέας για την καταδίκη μιας “εγκληματικής οργανώσεως”; 

Όπως βεβαίως και έχουν ΕΚΤΕΘΕΙ και από τις δηλώσεις των πολιτικών (Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης, κλπ.) ότι αυτοί ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ την Χρυσή Αυγή.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Exit mobile version