Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

His master’s voice! Η χούντα Μητσοτάκη έβαλε ταφόπλακα στις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις!

Πιστοί στη γραμμή των μεγάλων υπερατλαντικών αφεντικών της, η… υγειονομικώς ορθή χούντα Μητσοτάκη έβαλε ταφόπλακα στις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις, αναγκάζοντας τους Ρώσσους να στραφούν προς την Τουρκιά!

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Λίγες ημέρες μετά την απόλυτη συμμόρφωση της χούντας Μητσοτάκη στις εντολές της Μέρκελ, να μην αναγνωρίζει η Ελλάδα ως επαρκές το εμβόλιο που έχουν κάνει στην πατρίδα τους οι Ρώσσοι τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας (Sputnik), υποβάλλοντάς τους στο μαρτύριο των τεστ, ο υπουργός Εξωτερικών Δένδιας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ουκρανία.

Και στις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό του, δήλωσε πως η Ελλάδα καταδικάζει την προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσσία και πως στηρίζει την ένταξη της Ουκρανίας στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ. Θέσεις που αποτελούν «αιτία πολέμου», με την Ρωσσία!

Μάλιστα, οι κουτοπόνηροι αμερικανόδουλοι χουνταίοι των Αθηνών, απέκρυψαν το συγκεκριμένο απόσπασμα από την ελληνική μετάφραση του σχετικού δελτίου τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, ωστόσο το απόσπασμα υπάρχει στο κείμενο στην αγγλική γλώσσα, στην οποία μίλησε ο Δένδιας. Ιδού: 

«Η Ελλάδα είναι ο ιδανικός σύμμαχος και βοηθός της Ουκρανίας στην ευρωπαϊκή της πορεία, γιατί επιθυμούμε την ενίσχυση αυτών των σχέσεωνΌσον αφορά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ουκρανία, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβεβαιώνει συνεχώς και επανειλημμένα την υποστήριξή της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας βάσει των θεμελιωδών αρχών του Διεθνούς Δικαίου. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πραγματοποιήσει μια σειρά πρακτικών μέτρων για την εφαρμογή αυτής της βασισμένης σε αρχές προσέγγισης. Αυτή η προσέγγιση βασίζεται στην καταδίκη της παράνομης προσάρτησης της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης, και στα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ως απάντηση στην κρίση στην Ουκρανία».

Αυτά τα ολίγα, για να μην απορούν κάποιοι -καλοπροαίρετοι κατά τα άλλα- Έλληνες πατριώτες γιατί η Μόσχα έχει πέσει στις αγκάλες του Ερντογάν Πασά!

Exit mobile version