Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΥ: Όχι τεστ σε ασυμπτωματικούς, είναι αναποτελεσματικά και ακριβά! Αλλά ο Μητσοτάκης το βιολί του…

Ακόμα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), απέρριψε την πρακτική των μαζικών τεστ στον πληθυσμό, την οποία ακολουθεί και η εγχώρια… υγειονομικώς ορθή χούντα του Μητσοτάκη, για να καταχρεώσει τους πολίτες που έχουν επιλέξει να μην «τρυπηθούν» και να τους αναγκάσει να το κάνουν! Ακόμα και για να μπορέσουν να μπορέσουν να πιούν έναν καφέ σε κατάστημα!

Ιδού η σχετική οδηγία του ΠΟΥ: «Ευρέως εξαπλωμένα τεστ σε ασυμπτωματικούς πληθυσμούς, περιλαμβανομένου και του σελφ τεστ, δεν συνιστώνται πλέον, επί τη βάση της έλλειψης αποδείξεων επί της αποτελεσματικότητας και του κόστους τέτοιων πρακτικών και όσον αφορά στο ότι αυτή η προσέγγιση ρισκάρει να εκτρέψει δυνάμεις από άλλους (πληθυσμούς) υψηλότερης προτεραιότητας για τεστ… Τα τεστ πρέπει να κατευθύνονται εκεί που αναμένεται να έχουν την μέγιστη επίδραση στην δημόσια υγεία. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας που είναι ύποπτος να έχει COVID-19, βάσει συμπτωμάτων, θα έπρεπε να έχει προτεραιότητα για τεστ».
Γιατί άραγε η χούντα Μητσοτάκη κάνει του κεφαλιού της, εμφανιζόμενη ως «βασιλικότερη του βασιλέως» κι αγνοώντας ακόμα και τις οδηγίες του ΠΟΥ; Μήπως γιατί ο Κούλης παίρνει ποσοστά από τεστ και εμβόλια κι έχει αποφασίσει να μην τα χάσει με τίποτα;

Exit mobile version