Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση κατά της Ορθοδοξίας από τη χούντα Μητσοτάκη και τα τσιράκια της!

Στην αλήστου μνήμης Σοβιετική Ένωση και στα δορυφορικά κράτη της, όταν υπήρχε μια δύσκολη κατάσταση οι άθεοι κομμουνιστές εύρισκαν ευκαιρία να φορτώσουν τις ευθύνες στην Ορθοδοξία και να ξεκινήσουν διώξεις κατά των λειτουργών της και των πιστών.

Διόλου τυχαία, αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα την εποχή του κορωνοϊού! Έτσι, οι άθεοι νεοφιλελεύθεροι κοσμοπολίτες της ΝΔ (Νέας Δικτατορίας!), με πρόσχημα την μετάδοση του ιού, απηγόρευσαν στους Έλληνες να κάνουν Χριστούγεννα και Πάσχα, γιατί στις εκκλησίες… κολλάει.

Και τώρα που υπάρχει πάλι έξαρση του ιού –αλλά όχι των διασωληνώσεων και των θανάτων!- η χούντα Μητσοτάκη και τα υγειονομικά της άλλοθι βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν σε ανυπότακτους λειτουργούς της Ορθοδοξίας που δεν ακολουθούν τις εντολές του δικτάτορα Μητσοτάκη και των υποταγμένων, να κάνουν… κήρυγμα υπέρ του εμβολίου!

Το σύνθημα της επίθεσης έδωσε ο Μάκης Βορίδης, με τηλεοπτική του συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή, λέγοντας τα εξής: «Πρέπει η θέση της Εκκλησίας σε επίπεδο Ιεράς Συνόδου να είναι ξεκάθαρη και να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό. Θα πρέπει να υπάρξει ένας περιορισμός σε ορισμένους ιερείς που έχουν πια προσωπικές απόψεις που όμως χρησιμοποιούν το σχήμα τους προκειμένου να πείσουν».

Ακολούθησε αμέσως ο εκ των «ειδικών» (υγειονομικών άλλοθι της χούντας Μητσοτάκη…) καθηγητής πνευμονολογίας Τζανάκης, ο οποίος μιλώντας σε χουντικό παπαγαλάκι (protothema.gr) «κατήγγειλε» ότι ιερείς αρνούνται την εξομολόγηση και την Θεία Κοινωνία σε πιστούς που δηλώνουν έτοιμοι για να εμβολιαστούν:

«Έχουμε πιστούς που μας καταγγέλλουν πως ιερείς από ενορίες κυρίως χωριών της Κρήτης τους απειλούν πως αν εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού δεν θα τους εξομολογούν και δεν θα τους μεταλαμβάνουν. Μιλάμε για μια απαράδεκτη κίνηση κατά του εμβολιασμού, την ώρα που η Εκκλησία είχε πάρει επίσημα θέση υπέρ των εμβολίων».
Να μην τους περάσει! Κάτω η χούντα των αντιχρίστων!

Exit mobile version