Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η χούντα Μητσοτάκη πετάει τις μάσκες: Αφού δε θέλετε, θα σας εμβολιάσουμε με το ζόρι!

Σε πλήρες αδιέξοδο έχει οδηγηθεί η εμβολιαστική εκστρατεία της χούντας Μητσοτάκη, παρά την πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, τις ωμές απειλές των υπουργών (που συνεχίζονται και εντείνονται), την τρομοκρατία, το απαρτχάιντ, υπό καθεστώς διακομματικής συναίνεσης. Οι πολίτες δεν πείθονται, ούτε τρομοκρατούνται! Έτσι, βλέπουμε από τη μια μεριά ουρές για τα δωρεάν rapid test και από την άλλη, πλήρη απροθυμία για εμβολιασμό. 

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, η χούντα πετάει τις μάσκες και προχωράει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! Σύμφωνα με τις στημένες «διαρροές», αρχικά θα υποχρεωθούν σε μπόλιασμα οι εργαζόμενοι σε οίκους ευγηρίας και οι υγειονομικοί, θα ακολουθήσουν οι στρατεύσιμοι, τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ και οι εκπαιδευτικοί. Στη συνέχεια, ολόκληρη η κοινωνία – τουλάχιστον όσοι μπορούν να εκβιαστούν, πως αν δεν τρυπηθούν θα χάσουν τις δουλειές τους!

Ο λόγος είναι προφανής: «είναι πολλά τα λεφτά Άρη». Ή επί το ακριβέστερον, είναι πολλά τα λεφτά Κυριάκο! Από τα ποσοστά που έχουν τάξει οι φαρμακευτικοί κολοσσοί, επί των εμβολίων!

Δεν πρέπει να μας παραξενεύει, αυτά συμβαίνουν όπου κυβερνούν συμμορίες!

Exit mobile version