Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι ίδιοι! Μητσοτάκης – Τσίπρας μας καλούν να… τρυπηθούμε!

Ενώ η χούντα Μητσοτάκη τα’ χει βρει μπαστούνια με την εμβολιαστική της εκστρατεία –παρά την τρομοκρατία, τις απειλές και το απαρτχάιντ!- κι επιστρατεύει το όπλο του εμβολιαστικού καταναγκασμού, ο Τσίπρας της δίνει χείρα βοηθείας!

Έκκληση στους πολίτες, λοιπόν, απηύθυνε σήμερα ο mister Tsipras«να απορρίψουν τον διχασμό, να εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκες», γιατί «πρέπει όλοι μαζί να ορθώσουμε τείχος απέναντι  στην απειλή της πανδημίας που χτυπά πάλι την πόρτα μας».
Αποδεικνύοντας και στον πιο δύσπιστο, ότι η Ελλάδα κυβερνιέται από μια «υγειονομικώς ορθή» χούντα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», που στα βασικά δε σηκώνει αντιρρήσεις και διαφοροποιήσεις ούτε καν για λόγους αντιπολιτευτικής σκοπιμότητας!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, αυτή η διακομματική συναίνεση δεν υπάρχει μόνο σε θέματα διαχείρισης της -δήθεν!- «πανδημίας», υπήρξε και στην καταδίκη και φυλάκιση του Αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής. Γιατί προφανώς, αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα υπήρχε πραγματική αντιπολίτευση στη χώρα, κάτι που δεν συμφέρει κανέναν. Ούτε τους παγκόσμιους αφέντες, ούτε τους εδώ υποτακτικούς τους!

Exit mobile version