Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΙΟ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ; ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Κατηγορούν πολλοί την χούντα Μητσοτάκη για επιβολή καθεστώτος απαρτχάιντ στους Έλληνες που επέλεξαν ελευθέρως να μην… τρυπηθούν. Πρόκειται για λάθος! Εδώ έχουμε κάτι πολύ χειρότερο από απαρτχάιντ! Και εξηγούμεθα…

Έτσι, η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19» (τα κατάπτυστα υγειονομικά άλλοθι της χούντας Μητσοτάκη!) ενέκρινε ομοφώνως την εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» (επίσης τσιράκια διορισμένα από τον δικτάτορα), για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Αλλά, όχι όλων!

Υπό το καθεστώς του απαρτχάιντ, οι μαύροι της Νοτίου Αφρικής είχαν τη δυνατότητα να πηγαίνουν παντού, αλλά ξεχωριστά από τους λευκούς. Για παράδειγμα, μπορούσαν να πάνε σε κάποιο γήπεδο και να παρακολουθήσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν να κάτσουν στον ίδιο χώρο –στις ίδιες θύρες, ας πούμε- με τους λευκούς. Στο Μητσοτακιστάν, οι αντίστοιχοι «μαύροι» -οι μη εμβολιασμένοι- δεν έχουν καν το δικαίωμα αυτό! 

Η απόφασή τους, λοιπόν, είναι να έχουν τα γήπεδα πληρότητα 80% (από 80% και πάνω… κολλάει!), αλλά μόνο με πλήρως εμβολιασμένους – κι ένα 5% με ανηλίκους, που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ισχύοντα, δεν είναι υποχρεωμένοι να εμβολιασθούν.

Οι μη εμβολιασμένοι, δεν έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν δια ζώσης ποδοσφαιρικό αγώνα!

Βέβαια, οι οπαδοί των διαφόρων ομάδων έχουν το λόγο…

(ΥΓ): Κάτω η χούντα του ζαβού! 

Exit mobile version