Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για το καλό μας ή για τα ποσοστά επί των εμβολίων;

Ανάμεσα στα μέτρα που ανακοίνωσε η… υγειονομικά ορθή χούντα Μητσοτάκη, προκειμένου να υποχρεώσει τους Έλληνες να εμβολιαστούν με το ζόρι, είναι και η «επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα», η οποία όμως αφορά μόνον τους πλήρως εμβολιασμένους. Οι μη εμβολιασμένοι αποκλείονται παντελώς! Για το… καλό μας, ή μήπως για άλλους λόγους;

Είναι γεγονός, ότι τον τελευταίο καιρό αυξήθηκαν κατά πολύ τα «κρούσματα». Όμως… 

Όπως βεβαίωσε και ο υπουργός Ανάπτυξης Μπουμπούκος μιλώντας στον ΑΝΤ1: «έχουμε αύξηση στα κρούσματα, αλλά από την άλλη, δεν βλέπουμε να υπάρχει ανάλογη πίεση στο σύστημα υγείας. 

Αυτό είναι αληθές και συμβαίνει γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των «κρουσμάτων» αφορά νέους ανθρώπους, που σε ποσοστά σχεδόν 100% περνάνε τον κορωνοϊό «στο πόδι» ή είναι τελείως ασυμπτωματικοί. Άρα, οι νέοι δεν είναι απαραίτητο να κάνουν εμβόλιο, για να «προστατευθούν», καθώς όπως ομολογούν και οι φανατικότεροι υπέρμαχοι των εμβολίων, μπορεί έτσι κι αλλιώς να μολυνθούν και να νοσήσουν ήπια ή να μην νοσήσουν καθόλου, ακόμα κι αν είναι εμβολιασμένοι!

Αντιθέτως –σύμφωνα πάντα με τους υπερμάχους των εμβολίων- οι «επικίνδυνες ηλικίες» είναι οι 65+, οι οποίοι πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν. Κι όπως φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία, υπάρχουν αρκετοί ακόμα που ανήκουν στις «επικίνδυνες ηλικίες» που δεν έχουν εμβολιαστεί. Οπότε, εάν η χούντα Μητσοτάκη ενδιαφερόταν πραγματικά για το καλό τους, θα έπρεπε να βρει τρόπους να πιέσει αυτούς να εμβολιαστούν! Αλλά, πράττει ακριβώς το αντίθετο!

Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που πηγαίνουν ταχτικά στα γήπεδα είναι νέοι ή άτομα μέσης ηλικίας. Άρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η πίεση κι ο εκβιασμός για εμβολιασμό γίνεται σ’ αυτούς κι όχι στους ανήκοντες στις «επικίνδυνες ηλικίες»! Προφανώς όχι για το… καλό τους, αλλά για… άλλους λόγους.

Οι οποίοι, σύμφωνα με τις… «κακές γλώσσες», έχουν σχέση με τα ποσοστά επί των εμβολιασμών που έχουν τάξει οι φαρμακευτικοί κολοσσοί στους κυβερνώντες! Αλλά και στα κόμματα της –δήθεν!- «αντιπολίτευσης», για να μην αντιδρούν και να «βάζουν πλάτη» στα χουντικά μέτρα της κυβέρνησης – όπως έκανε προχθές ο Τσίπρας, που ζήτησε από τους Έλληνες να εμβολιαστούν! 

Exit mobile version