Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραμύθι, παραμύθι, το κουκί και το ρεβίθι… Έχουν «τρυπηθεί» και οι βουλευτές του μορφώματος Βελόπουλου

Συγκεντρωτικά στοιχεία από τις γραμματείες των κοινοβουλευτικών ομάδων για την πορεία των εμβολιασμών σε βουλευτές συγκέντρωσε το προεδρείο της βουλής και σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα 290 βουλευτές έχουν… τρυπηθεί.

Ποιοι είναι οι δέκα βουλευτές που δεν… τρυπήθηκαν; Μήπως είναι οι βουλευτές του μορφώματος Βελόπουλου; ΟΧΙ!

Όπως ανακοίνωσε το προεδρείο της βουλής, οι δέκα ανεμβολίαστοι «δεν είναι αντιεμβολιαστές, αλλά αντιμετωπίζουν ζητήματα υγείας που απαγορεύουν τον εμβολιασμό τους».

Προφανώς, λοιπόν, οι δέκα αυτοί βουλευτές ανήκουν σε διάφορες κοινοβουλευτικές ομάδες κι όχι σε μία συγκεκριμένη. Άρα, οι βουλευτές του Βελόπουλου «τρυπήθηκαν» κανονικότατα.

Και να μην ξεχνάμε, πως το μόρφωμα Βελόπουλου ψήφισε ΥΠΕΡ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, σε σχετική ψηφοφορία που έγινε στη βουλή στις 10 Μαρτίου 2020. Ωστόσο, μόλις αυτό έγινε γνωστό και πολλοί ψηφοφόροι του διαμαρτυρήθηκαν, το μόρφωμα Βελόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η υπερψήφιση του υποχρεωτικού εμβολισμού έγινε μεν, αλλά έγινε… εκ παραδρομής, «λόγω του ηλεκτρονικού τρόπου ψηφοφορίας»!!! Η δε υποτιθέμενη… διόρθωση της ψήφου (δεν αναγνωρίζεται… διόρθωση ψήφου από τον κανονισμό της βουλής, εκτός αν γίνει αμέσως μετά την… λανθασμένη ψήφο, πριν καταγραφεί επισήμως στα πρακτικά…), δεν έγινε λίγη ώρα μετά την ψηφοφορία, ούτε καν την επόμενη ή την μεθεπόμενη ημέρα, αλλά… 17 ημέρες αργότερα!!! Έτσι ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι: και το σύστημα για την ομόφωνη απόφαση της βουλής και οι ψηφοφόροι που είναι κατά του συγκεκριμένου εμβολίου! Τέτοια καραγκιοζιλίκια!

(ΥΓ): Κι ας μην επιμένουν κάποιοι να κατηγορούν τον Βελόπουλο, ότι ως βουλευτής ψήφισε υπέρ του πρώτου Μνημονίου της δυστυχίας μας, το 2011. Ναι, ψήφισε υπέρ, αλλά… εκ παραδρομής! Κι αν ακόμα δεν έχει… διορθώσει την ψήφο του, δεν πειράζει. Μπορεί να το κάνει κάποια στιγμή τα… επόμενα χρόνια!

Exit mobile version