Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

Μία σοβαρή ειδησεογραφική σελίδα αναρωτιέται αν θα κλειδώνουν τους πολίτες και για το συνάχι! Νομίζω πώς, ΝΑΙ!  Αν αυτό βοηθάει την περαιτέρω διάλυση της οικονομίας και τον έλεγχο των ραγιάδων, την απόλυτη υποταγή τους, ώστε να μήν αντιδράσουν σε άλλα θέματα, όπως π.χ. ο βίαιος αφελληνισμός, οι αλλαγές των ηθών και εθίμων, η κατάργηση της θρησκείας και σε σύντομο χρόνο η επιβολή διοικήσεως από αλλόθρησκους και αλλόφυλους !


Ας θυμηθούμε…”

…Του ενός πατέρας χρόνια δέκα, παράλυτος, ίδιο στοιχειό,

Του άλλου, κοντόημερη η γυναίκα λιώνη στο σπίτι απ’ το χτικιό

Στό Παλαμήδι ο γιός του Μάζη 

κι’ η κόρη του Γιαβή στο Γκάζι !…”


Οι πασίγνωστοι στίχοι του Βάρναλη γράφτηκαν πριν ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ .

Και όμως τώρα η Ελλάδα χάρις σε διαφόρους προδότες και τους αφιονισμένους αποβλακωμένους ελληνόφωνους προς τα εκεί πισωγυρίζη ολοταχώς! Όταν θα το καταλάβουν οι ραγιάδες θα είναι πολύ αργά!

Τα παράλυτα στοιχειά θα είναι οι ανίατοι που προέκυψαν από την βλακώδη, (ή  εξυπηρετούσα σκοτεινούς σκοπούς;) Κατάργηση των προγραμματισμένων χειρουργείων! Εκείνη που θα λιώνη από το χτικιό θα είναι όποια αρρωστήση από τα ανθεκτικά, εισαγόμενα από τους λάθρο στελέχη φυματιώσεως, σε μια χώρα όπου η φυματίωση είχε ουσιαστικά εκριζωθή! Πόσοι γιατροί ξέρουν τι σήμαινε η τραγική έκφραση ΘΩΡΑΚΟΠΛΑΣΤΙΚΗ DEMOLITIVA; Εκεί θα γυρίσουμε;

Πολλοί “γιοί του Μάζη” θα σαπίζουν στίς φυλακές θύματα της βίας που γεννά η δυστυχία! Πολλές “κόρες του Γιαβή” θα τριγυρνάνε στα σύγχρονα “γκάζια”, στο μεγάλο μπουρδέλο που  θα έχη γίνη η ελληνόφωνη κοινωνία! Στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου εκπορνευόντουσαν για το τίποτα! Κανείς δέν ασχολείται με αυτά όμως! Όλοι με τον “κορωνοιό”!


Και άρχισαν να ξεπηδούν ένας-ένας  και οι αιώνιοι δεσποτάδες υπέρ των εμβολίων επειδή το είπε ο “Μωυσής” προφανώς! Πότε η εκκλησία είχε πάρη θέση για τα εμβόλια τής ιλαράς ή της διφθερίτιδας π.χ. ; Πότε έκανε διακρίσεις και κάποιος δεσπότης χαρακτήρισε ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ τούς φυματικούς π.χ. άν συγχρωτιζόντουσαν με τον υπόλοιπο λαό; ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ! Υπάρχη σχετική μελέτη βάθους 6 χρόνων! ( Επιφυλάσσομαι !)

Οι δεσποτάδες και κληρικοί, γενικώς ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ , ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ! Μόνο να αντιμετωπίζουν την ξεδιάντροπη οργανωμένη απόπειρα εξαφάνισεως  της θρησκείας που γίνεται ! Ίσως, όμως, βάλουν και “face control”νστις εκκλησίες για τους αμαρτωλούς ανεμβολίαστους! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ‘”ΔΕΛΤΑ” ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ; ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΧΗ ΜΗΔΑΜΙΝΗ , ΑΜΕΛΗΤΕΑ, ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ! Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! Δέν ήθελα να ξάνα ασχοληθώ με δαύτους αλλά αγανάκτησα !


Και ξαναεμφανίστηκε ένας εξαφανισμένος ειδικός και είπε ότι κολλάη και στο δρόμο γενικώς, εκεί που περπατάμε!Σώώώπα! Δηλαδή αν έχη αέρα δέν διασπείρονται οι “ιοί ” που εκπέμπη κάποιος, εξαφανίζοντας πρακτικά το μικροβιακό φορτίο, αλλά πάνε, σε πυκνή τάξη, κατά μεραρχίες ίσως, αναζητώντας κάποια  τρύπα να μπούν (μάλλον ανάλογα με τις προτιμήσεις τους).

Άλλη, λαλίστατη, που συχνά δεν προσέχη τι λέη, παρομοίασε τούς ανεμβολίαστους με αυτόχειρες! Οι αληθινοί αυτόχειρες λόγω των μνημονίων, ήταν τεράστιος αριθμός, κατά την στατιστική υπηρεσία, που αντιστοιχούσαν με αληθινή επιδημία διαρκείας  τεσσάρων χρόνων! Κανείς δε συγκινήθηκε για αυτούς!

Εμφανίσθηκε και κάποιος σήμερα και είπε ότι πρέπει να γίνη σκέψη για επαναφορά του γενικού κλειδώματος και με μεγάλη διάρκεια! Η εκτόξευση τών νεκρών από τους 500 στίς 12.500 δεν του λεη τίποτα προφανώς! Οι ειδικοί , σκέφτηκαν άρα γε ότι αν έρθουν αντιμέτωποι με αυθόρμητη λαϊκή οργή των ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ, όλων των πολιτικών παρατάξεων, τότε το ακαταδίωκτο που τους εξασφάλισε ο  Μωυσής, ΔΕΝ ΘΑ ΑΞIΖΗ ΤIΠΟΤΑ; 

Καμμία οργανωμένη αντίδραση με έναν από τήν πλειάδα τελείως νόμιμων και καθοριστικών τρόπων που υπάρχουν δεν σημειώθηκε  για το σημερινό κουλο καθεστώς..

Αρχίζουν αρκετοί να διερωτώνται: Μήπως δεν αξίζη καλύτερη τύχη αυτός ο λαός; Μήπως να αγωνιστούμε μόνο για τη δική μας εξασφάλιση  στίς τραγικές ημέρες που έρχονται;
Περιμένω με περιέργεια να δω τη μοίρα των ελληνοφώνων !                       

 Κώστας Παπαδημητρίου 

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Exit mobile version