Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ COLUMBIA: ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ! Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ!

Λίγη ώρα χρειάστηκε ο Τζέφρι Σέιμαν, επικεφαλής Επιδημιολόγος του αμερικανικού Πανεπιστημίου «Columbia», για να διαλύσει την τεχνητή αισιοδοξία που καλλιεργούν οι Κούληδες και τα τσιράκια τους, για «τείχος ανοσίας» και «σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα»!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο υπερατλαντικός επιδημιολόγος κατέρριψε την θεωρία για μόνιμη ανοσία του πληθυσμού μέσω των εμβολισμών:

«Νέες μεταλλάξεις θα προκύπτουν συνεχώς οι οποίες θα μολύνουν ανθρώπους που είτε έχουν νοσήσει, είτε έχουν εμβολιαστεί. Άρα η ανοσία που θα έχουμε από προηγούμενη νόσηση ή εμβολιασμό θα είναι προσωρινή και θα χρειαζόμαστε συνεχείς εμβολιασμούς τα επόμενα χρόνια».

Πόσα θα είναι αυτά τα χρόνια; Ιδού τι είπε ο Σέιμαν: «νομίζω πως θα μας πάρει δυο χρόνια μέχρι να επιστρέψουμε πιθανότατα στις παλιές μας συνήθειες».

Είναι φανερό, πως η «μεγάλη επανεκκίνηση» που έχουν σχεδιάσει οι νεοταξίτες, θα ξεκινήσει επί των ερειπίων της κοινωνίας! Δύο είναι, λοιπόν, οι επιλογές που έχουμε οι ελεύθεροι άνθρωποι όπου γης: ή θα αντισταθούμε ή θα χαθούμε!

Exit mobile version