Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ διαψεύδει τα παραμύθια Κούλη και Μπουμπούκου!

Αφού δε μπορούν να διαψεύσουν πως και οι πλήρως εμβολιασμένοι κολλάνε κορωνοϊό, οι της… υγειονομικώς ορθής χούντας έχουν βρει άλλο παραμυθένιο αφήγημα. Λένε, λοιπόν, πως ναι μεν κολλάνε οι εμβολιασμένοι, αλλά πως περνάνε την ασθένεια χωρίς επιπτώσεις. Δηλαδή, πως το εμβόλιο τους προστατεύει από τις ΜΕΘ και από τον θάνατο.

Βέβαια, η χούντα Μητσοτάκη δε δίνει επίσημα στοιχεία, για το πόσοι απ’ αυτούς που είναι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ και πόσοι απ’ αυτούς που χάνουν καθημερινά τη μάχη με τη ζωή, είναι εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι, αλλά αρκείται στις διαβεβαιώσεις του Κούλη και των υπουργών του.  

Για παράδειγμα, είπε προ εβδομάδος περίπου ο Μητσοτάκης:«το τελευταίο τρίμηνο μελετήσαμε αναλυτικά τις νοσηλείες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, αλλά και τους θανάτους λόγω COVID-19 στις κρίσιμες ηλικίες 60 έως 80 ετών. Τα συμπεράσματα είναι ότι το 99% -επαναλαμβάνω το 99%- των βαρέων περιστατικών που, δυστυχώς, είτε καταλήγουν σε Μ.Ε.Θ., είτε χάνουν τη ζωή τους, είναι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας που είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν»

Ο δε Μπουμπούκος, είπε χθες πως: «από ‘δω και μπρος, όποια περιοριστικά μέτρα κι αν ληφθούν, θα αφορούν μόνο ανεμβολίαστους, γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει περιορισμούς σε άνθρωπο που δεν κινδυνεύει να μπει σε ΜΕΘ».

Ας δούμε τώρα ποια είναι η αλήθεια, την οποία αποκαλύπτουν τα αφεντικά τους: «σχεδόν οι μισοί από τους 46 ασθενείς που νοσηλεύονται τώρα στο Ισραήλ σε σοβαρή κατάσταση είναι εμβολιασμένοι, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας» (πηγή: protothema.gr).

Αυτά τα ολίγα, για να μη μας κοροϊδεύουν τα λαμόγια της Νουδούλας!

Exit mobile version