Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ!

Όπως σας ενημερώσαμε, η ΚΝΕ πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες στην Λέσβο το 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Φεστιβάλ, με ισχυρή… τουρκική παρουσία – του «αδελφού» κόμματος της Τουρκιάς.

Εκείνο για το οποίο δε σας ενημερώσαμε, είναι ότι το φεστιβάλ χρηματοδοτήθηκε –ως συνήθως!- από τους θεσμούς του αστικού κράτους!

Με 40.000 ευρώ, λοιπόν, χρηματοδότησε τους… ανυπάκουους νεολαίους του… επαναστατικού κόμματος η –προσκείμενη στην ΝΔ- Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με το πρόσχημα ότι το φεστιβάλ εντάσσεται στο… Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής!

Κι έχει σημασία, ότι το αίτημα για την χρηματοδότηση είχε κατατεθεί από το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, υπενθυμίζουμε ότι το αντίστοιχο περυσινό φεστιβάλ που είχε πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Λάρισας, χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας του Κώστα Αγοραστού («εθνικόφρων» κι αυτός!), με 72.000 ευρώ.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα ευτράπελα με τους γιαλαντζί επαναστάτες του ΚΚΕ, οι πραγματικοί επαναστάτες –δηλαδή οι χρυσαυγίτες!- είναι κλειδαμπαρωμένοι στα κάτεργα του Δομοκού, γιατί δεν ζητιάνεψαν ούτε προσκύνησαν το αστικό κράτος και τους θεσμούς του!

Exit mobile version