Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υφυπουργός χούντας Μητσοτάκη: Και κολλάνε και μεταδίδουν και στα νοσοκομεία καταλήγουν οι εμβολιασμένοι!

Όπως παρατηρούμε τελευταία, το αφήγημα των ζηλωτών της υποχρεωτικότητας των εμβολίων (Κούλης Μητσοτάκης και ΣΙΑ…), είναι ότι ναι μεν κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό οι εμβολιασμένοι, αλλά πως περνάνε την ασθένεια ελαφρά, χωρίς να καταλήγουν στα νοσοκομεία και χωρίς να πεθαίνουν. Άρα, πρέπει να υποχρεωθούν όλοι σε εμβολιασμό!

Βέβαια, το αφήγημα είναι παραμυθένιο, καθώς όπως προ ολίγων ημερών ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, οι μισοί διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ της χώρας αυτής είναι εμβολιασμένοι. Ωστόσο, οι Κούληδες και τα τσιράκια τους συνεχίζουν απτόητοι να  παραμυθιάζουν και να τρομοκρατούν τον κοσμάκη!

Αλλά, αυτή τη φορά διαψεύστηκαν από μια του σιναφιού τους. Την υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία ομολόγησε σήμερα στο κανάλι Open πως υπάρχουν οίκοι ευγηρίας στους οποίους υπάρχουν ενεργά κρούσματα, πολλά εκ των οποίων νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, παρόλο που έχουν εμβολιαστεί οι πάντες!

Ιδού η ομολογία της υφυπουργού: 

«Έχουμε δομές που έχουμε το 100% των ωφελούμενων και 100% των εργαζομένων εμβολιασμένο και παρόλα αυτά έχει μπει η μετάλλαξη και έχουμε βρει τους ηλικιωμένους στο νοσοκομείο». 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Exit mobile version