Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμερικανός αξιωματούχος προειδοποιεί: πιθανότατα η τρίτη δόση θα προκαλεί σοβαρότερες παρενέργειες από τις προηγούμενες δόσεις!


Ενώ οι εταιρείες που παράγουν το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ εμβόλιο είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν και να επιβάλλουν και τρίτη «ενισχυτική» δόση σε ηλικιωμένους και γενικώς «ευάλωτους», Αμερικανός αξιωματούχος Υγείας προειδοποιεί ότι η τρίτη δόση ενδέχεται να προκαλεί σοβαρότερες παρενέργειες από τις προηγούμενες δόσεις!


Και δεν πρόκειται για κάποιον… «ψεκασμένο» και «συνωμοσιολόγο», αλλά για τον Τζέι Μπάτλερ, αναπληρωτή διευθυντή των Κέντρων Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (CDC), ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Ενδιαφερόμαστε πολύ να μάθουμε αν μια τρίτη δόση μπορεί να συνδέεται με οποιονδήποτε υψηλότερο κίνδυνο ανεπιθύμητων αντιδράσεων, ιδίως των πιο σοβαρών παρενεργειών».


Φυσικά, τις δηλώσεις αυτές τις απέκρυψαν επιμελώς τα «πετσωμένα» ΜΜΕ, που μας καλούν να εμπιστευόμαστε μόνο τους… επιστήμονες της χούντας Μητσοτάκη, τα υγειονομικά τους άλλοθι, καθώς επίσης και τους… ειδήμονες, Πορτοσάλτε, Ευαγγελάτο και ΣΙΑ!

Exit mobile version