Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πειραιώς Σεραφείμ, η αιχμή του δόρατος της Νέας Τάξης Πραγμάτων ενάντια σε όσους αντιστέκονται!


Όπως υπάρχει ο Μπουμπούκος στην πολιτική, που ορμάει ενάντια σ’ όποιον τολμήσει να εκφέρει… μη πολιτικά ορθή άποψη, υπάρχει και ο Πειραιώς Σεραφείμ στην εκκλησία, με τα ίδια… καθήκοντα.


Σίγουρα θυμόμαστε όλοι τις συνεχείς λυσσαλέες συκοφαντικές επιθέσεις που εξαπέλυε ο εν λόγω, τα προηγούμενα χρόνια, κατά της Χρυσής Αυγής – του μόνου πολιτικού κινήματος αντίστασης στον παραλογισμό της Ν.Τ.Π.!


Στις μέρες μας, εκείνοι που σήκωσαν κεφάλι κι αντιστέκονται στην νεοταξίτικη κορωνοχούντα Μητσοτάκη και… «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», είναι οι Έλληνες που πλημμύρισαν προχθές δρόμους και πλατείες. Είναι ο εχθρός-λαός, που πρέπει να «τιθασευτεί» πριν γκρεμίσει τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν! Αναμενόμενο, λοιπόν, ήταν να επιστρατευθεί ξανά αυτό το πιόνι των αντίχριστων διεθνών σατανάδων της Ν.Τ.Π., ο Πειραιώς Σεραφείμ – ο πρώτος ιεράρχης που μπολιάστηκε!- για να δυσφημήσει αυτούς που αντιστέκονται.


Έτσι, εμφανίστηκε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και είπε τα εξής εξωφρενικά: «Χτες, 2-3 χιλιάδες συμπολίτες μας, πήραν το σταυρό και τη σημαία, τα σύμβολα του έθνους μας, υπερασπιζόμενοι τον εχθρό που πλήττει τη ζωή μας, τον κορονοϊό. Το θάνατο δηλαδή. Χρειάζεται πνευματική αφύπνιση από όλους μας. Μένω έκθαμβος από αυτά τα γεγονότα».


Το ευτύχημα, είναι ότι έχει περάσει η «μπογιά» του! Ο κόσμος τον έχει μάθει απέξω κι ανακατωτά και δεν τον ακούει πλέον! Ας βρουν άλλον, να μας πείσει να τους προσκυνήσουμε για το… καλό μας, οι παγκόσμιοι αφέντες!

Exit mobile version