Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΗABEAS CORPUS …SINE QUA NON!


Η αρχή του να ορίζη κάποιος το σώμα του έχη πολλές εκφάνσεις, ας δούμε κάποιες από αυτές. Ας αρχίσουμε από πολύ παλιά !


1/ ΝΤΙΛΛΙΝΓΚΕΡ, ΜΠΟΝΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΤ, baby face NELSON, Mamma BARKER!


Την δεκαετία του 1930 υπήρξε μία μεγάλη έκρηξη της εγκληματικότητος  σέ πολλές  περιοχές των Η.Π.Α.! Όλοι οι προαναφερόμενοι, και πολλοί άλλοι, ήταν ληστές και δολοφόνοι που έγιναν πολύ γνωστοί. Οι περισσότεροι από όσους συνελαμβάνοντο χρησιμοποιούσαν ΤΟ ΔΙΚΑIΩΜΑ ΤΟΥ HABEAS CORPUS για να διεκδικήσουν  συνθήκες κράτησης που “τους βόλευαν” και ήταν, συχνά, ευκαιρία να δραπετεύσουν! Οι ίδιοι νόμοι ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Στο ελλαδιστάν των ραγιάδων, όμως,  γίνεται ανεκτό ή  “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση να ΑΠΕΙΛΕΙ με στέρηση μισθού  εκείνους,  που η ίδια με τις πράξεις της κατέστρεψε  παντοιοτρόπως, και που φυτοζωούν με ένα μισθουλάκο, αν δεν συμβάλλουν ώστε να ξοδευτούν τα εμβόλια που εκείνοι αποφάσισαν να αγοράσουν… δηλαδή τούς απειλούν με θάνατο από πείνα, πριν τον θανατηφόρο χειμώνα που έρχεται,  αν δεν γίνουν ΠΕΙΡΑΜΑΤOΖΩΑ! Εξηγούμαι.! Αν κάνης εμβόλιο διφθερίτιδας, ιλαράς, κοκκύτη, ΛΥΣΣΑΣ (!), κίτρινου πυρετού, ευλογιάς! ΔΕΝ κολλάς, ΔΕΝ μεταδίδης, ΔΕΝ αρρωσταίνεις! Γνωρίζης ακριβώς αν υπάρχουν παρενέργειες και ποιές!

Με τα ψευδο εμβόλια, μολύνεσαι, μεταδίδης, αρρωσταίνεις και δέν ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι “ειδικοί”, μάλλον ούτε εκείνοι που τα φτιαχνουν, τι μπορή να πάθης από αυτά και συνεχώς πολλοί λένε μπούρδες και μάλιστα αντικρουόμενες!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΔΗΜIΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! Σου λένε δηλαδή: μπορή να μην πείραξες κανέναν, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ! ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗΣ ΑΠΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ! Και, φυσικά θα πουμε ότι όλοι πέθαναν από κάποια “μετάλλαξη”!( Ο Χίτλερ και ο Στάλιν ποτέ δεν το είπαν  αυτό με τέτοιο θράσος)

2/ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ… 

Έχω αναφερθη κάποτε σε αυτή την ιστοριούλα! Τον ΙΟΥΛΙΟ 1971 δύο νεαρές φοιτήτριες ιατρικής, με το θάρρος και την αντοχή των 20 χρόνων τους αποφάσισαν τα μεσάνυχτα να κάνουν μια πολύ μεγάλη πεζοπορία από το Μοναστηράκι στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών όπου κατοικούσαν. Οι περιοχές της Αθήνας που διέσχισαν, και τότε δέν ήταν “άγιες”. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ! Πιστεύη κανείς ότι άν το έκαναν τώρα, θα έφθαναν; Αν, ναι. Σε τί κατάσταση; Ποιά είναι η αιτία που έχη καταργήση κάθε σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια  ώστε το σώμα τους να μήν τους ανήκει; Ο καθένας ας μαντέψη!


3/ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ,  ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ Β’


Σε πολύ μικρή ηλικία, γύρω στα 11, στην Πάτρα, είχα την τύχη να συμμετέχω σε ένα ανεπίσημο κατηχητικό, όπου δίδασκε ο τότε Μητροπολίτης και αργότερα,Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Θεόκλητος Β’!

Δίδασκε ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ: “Ο Μητροπολίτης πρέπει να βρίσκεται πάντα, συνεχώς, στο πλευρό του Λαού! Όταν ο Λαός υφίσταται δεινά, όταν το Χριστεπώνυμον πλήρωμα χειμάζεται, να είναι ο Πρώτος Εμπροσθοφύλαξ στήν Αντίσταση! Μόνη οικογένεια του Μητροπολίτου είναι ο Σταυρός και η φύλαξις της Χριστιανικής Πίστεως”.


Απέναντι σε αυτόν τον μεγαλειώδη ορισμό του ρόλου του Μητροπολίτου τι εικόνα εμφάνιζη το σύνολο πρακτικώς των σημερινών “αρχιερέων”; Κατά ποίαν έννοια η “εκκλησία” αναμιγνύεται σε θέματα εκφεύγοντα του πνευματικού ρόλου τη ; “Όλα είναι δυνατά εις τον Θεόν”,  πρεσβεύουν! Το ξέχασαν ή ο Θεός, ξαφνικά, έγινε οπαδός των “ειδικών” και των πολιτικάντηδων;

Ο Λαός ευρίσκεται σε διωγμόν, αυτοί τι κάνουν; Μάλλον ορισμένοι εγγράφουν υποθήκες για τον αρχιερατικό θρόνο! (Μα, τόσο μέλι έχη; ) Οι υπόλοιποι; Και βέβαια, όπως είπε κάποιος από αυτούς, θα μείνουν μόνοι τους στις εκκλησίες χωρίς πιστούς! Σε λίγο άλλωστε οι εισβολείς μουσουλμάνοι θα έχουν λύση το δημογραφικό και θα κυβερνάνε ! Άλλωστε  αυτή είναι η επιδίωξη τών πολιτικάντηδων ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. Καθώς και από καιρό η επιθυμία κάποιου “αρχιερέως”. Το σώμα των ελληνοφώνων δεν τους ανήκει πλέον! Μόνο οι εισβολείς και “Ρομά” διατηρούν αυτό το προνόμιο
Με αηδία ,!
Κώστας Παπαδημητρίου.

Exit mobile version