Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η χούντα Μητσοτάκη επέβαλλε γενικό lockdown στη Μύκονο, για εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους!

Την αρχή του νέου ΓΕΝΙΚΟΥ lockdown –για εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους, Μπουμπούκο μασκαρά!- έκανε από την Μύκονο η χούντα του μανιασμένου εχθρού του λαού, Μητσοτάκη κάθαρμα!

Παρά το παραμύθι που πούλαγε μέχρι χθες (κυρίως δια του Μπουμπούκου…), ότι αποκλείεται να πάρει στο μέλλον οριζόντια περιοριστικά μέτρα εναντίον όλων και πως τα όποια μέτρα θα αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους ανεμβολίαστους!

Τα νέα μέτρα ολοκληρωτικής καταστροφής του τουρισμού της –εκ των «πρωταθλητριών» του εμβολιασμού!- Μυκόνου περιλαμβάνουν απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο και απαγόρευση των πάρτι σε ιδιωτικούς χώρους.

Γιατί άραγε η αρχή έγινε από την Μύκονο, καθώς σύντομα θα επακολουθήσουν και τα υπόλοιπα νησιά;

Πρώτον για τιμωρία, επειδή οι επιχειρηματίες του νησιού είχαν αντιδράσει πρώτοι στα προηγούμενα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εστίαση.

Δεύτερον, για να σκεφτούν οι επιχειρηματίες ανά την χώρα, ότι εφόσον η χούντα δε διστάζει να «σφραγίσει» την «ναυαρχίδα» του τουρισμού Μύκονο, δεν πρόκειται να δείξει καμμία ανοχή στις υπόλοιπες περιοχές, τουριστικές και μη!

Τρίτον, η κίνηση αυτή γίνεται σε συνδυασμό με την απόφαση της αφέντρας Μέρκελ να εντάξει την Ελλάδα στις «περιοχές υψηλού κινδύνου», χειραγωγώντας όσους Γερμανούς έχουν προγραμματίσει φέτος να κάνουν διακοπές στο εξωτερικό, να πάνε αλλού!

Ο σκοπός της χούντας Μητσοτάκη είναι προφανής: να μηδενίσει τα έσοδα από τον τουρισμό, έτσι ώστε να επιβάλλει νέο Μνημόνιο φτώχειας και δυστυχίας!

Έλληνες, αντισταθείτε στο χαμό σας!

Exit mobile version