Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή παρούσα στο μνημόσυνο στον Φενεό Κορινθίας (Βίντεο – φωτορεπορτάζ)

Την Κυριακή 18 Ιουλίου κλιμάκιο Συναγωνιστών έδωσε το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Φενεού Κορινθίας για τους σφαγιασθέντες Έλληνες της περιοχής απο τους κομμουνιστές. Οι Συναγωνιστές παρακολούθησαν την Τελετή με ευλάβεια τιμώντας τους Νεκρούς Εθνομάρτυρες που έπεσαν θύματα του αντεθνικού μένους των κομμουνιστών και έδωσαν υπόσχεση στις Ψυχές τους να μην τους ξεχάσουν ποτέ!

Μετά το πέρας της λειτουργίας και των ομιλιών, ο Συναγωνιστής και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Δημήτρης Τζεμπέτζης προχώρησε σε κατάθεση στεφάνου στην Μνήμη των Νεκρών εκ μέρους της παράταξης της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο της οποίας ειναι επικεφαλής. 

Στην συνέχεια είχε προγραμματιστεί κατάθεση στεφάνου απο μέλος του Μετώπου Νεολαίας εκ μέρους του Αρχηγού μας. Οι υπεύθυνοι όμως της εκδηλώσεως δήλωσαν απο μικροφώνου ότι δεν μπορούν να επιτρέψουν κάτι τέτοιο γιατί ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος βρίσκεται στην φυλακή.

Σε αυτή την άνευ προηγουμένου δήλωση, οι Συναγωνιστές αντέδρασαν ζητώντας το δίκαιο, έχοντας στο πλευρό τους και όλους τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν στο σημειό για να τιμήσουν τους Νεκρούς. Εν τέλει και έπειτα απο τις εύλογες αντιδράσεις του κόσμου, οι υπεύθυνοι μας ζήτησαν συγγνώμη και επέτρεψαν την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Πολιτικού Κρατουμένου Ν.Γ Μιχαλολιάκου, που έγινε μέσα σε θερμό χειροκρότημα απο όλο τον κόσμο !


ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Exit mobile version