Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 – ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !


Το κείμενο που ακολουθή γράφτηκε σχεδόν ένα μήνα μετά την πυρκαγιά της 23 Ιουλίου 2018 σε Ραφήνα Μάτι Άγιο Ανδρέα.Το παραθέτω χωρίς καμμία αλλαγή.Θα κάνω λίγα σχόλια μετά.


Η ΘΥΣΙΑ…Η ΕΚΑΤΟΜΒΗ!


Πρίν μία ώρα όλα φαινόντουσαν κανονικά . Υπήρχε βέβαια μία πυρκαγιά στην περιοχή, αλλά οι τηλεορασάκηδες απλά “την κάλυπταν” με τη συνηθισμένη ξύλινη γλώσσα τους και τις εκφράσεις που προορίζουν για τον “λαουτζίκο” κατά την παλαιότερη έκφραση ενός πανύβλακος συναδέλφου τους…κανείς δε σου είπε ποτέ για επείγοντα επερχόμενο κίνδυνο!


Τώρα, υπό το κράτος πανικού, αφού όλα έσβησαν απότομα και κραυγές αγωνίας ακουγόντουσαν γύρω σου, βρέθηκες με το παιδί σου αγκαλιά, να τρέχης, να προσπαθής να ξεφύγης από τις φλόγες που πλησιάζουν… Ο καυτός αέρας εκατοντάδων βαθμών που το μέτωπο της πυρκαγιάς σπρώχνη εμπρός του σε πλησιάζει, σε προλαβαίνη… το παιδί σου παίρνη μια ανάσα… πνευμόνια του ΚΑΗΚΑΝ… προσπαθή να ξάνα ανασάνη… δεν μπορή… πνίγεται… σε κυττάζη απορημένο… εκείνη τη στιγμή ανασαίνης και σύ… και τα δικά σου πνευμόνια καίγονται…

EΝΑΣ ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΕ ΤΥΛΙΓΗ… ΚΑΙΓΕΣΑΙ… ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ… ΚΑΝΗΣ ΜΑΤΑΙΕΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ… Ο ΠΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗΣ ΜΕ ΦΡΙΚΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ… ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ… ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΠΙΑ, ΗΡΘΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΗ… ΠΕΘΑΝΕΣ!


Είσαι πλέον ένα νούμερο στον κατάλογο όσων χάθηκαν… ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ…


Είσαι μια “στραβή” που έτυχε στην Δούρου… θόλωσες την εικόνα του κράτους κατά τον Πολάκη, ( ντροπή σου)… Κατά τον υπουργάρα Καμμένο έφταιγες εσύ ή ο παππούς σου ή ο προπάππος σου, ας πούμε και ο στρατηγός άνεμος ή ο στρατηγός Μιλτιάδης… ( ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ , ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΙΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΑΛΛΟΝΑΔΩΝ). Ο μόνοι που δεν φταίνε είναι οι πολιτικάντηδες που βέβαια, ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗ, για να μη χάσουν ψηφαλάκια και που νομιμοποίησαν τα παράνομα για να κερδίσουν κι άλλα περισσότερα ψηφαλάκια !


Ξέχασα! Κάηκες γιατί δεν είχες ΕΚΠΑΙΔΕΥΘΗ κατά την πάνσοφη Αυλωνίτου… ο Τόσκας έψαξε αλλά δεν βρήκε λάθη… ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ !ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ… ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΤΕ;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! Σε λίγο θα ξεχαστής, ένα νούμερο είσαι…


Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ…


Ο μή φέρων ευθύνη Τσίπρας, γύρισε βιαστικά! Προσποιήθηκε ότι ενημερώνεταί (μπροστά στίς κάμερες φυσικά) από διάφορους επίσης μή φέροντες ευθύνη… Παρά τη στενοχώρια μου γέλασα! Μα καλά! Κανένας απο τους τηλεορασάκηδες, δεν έχη πάη σε μια βοιδοσχολή, να μάθη να στήνη μια ψεύτικη παράσταση, ή τους έτρωγε η βιασύνη;


Εκείνη την ώρα συνέβαιναν διάφορα! Αλιευτικά και άλλα σκάφη από Ραφήνα προσπαθούσαν να σώσουν κόσμο, ηλικιωμένοι και παιδιά κινδύνευαν να πεθάνουν, αρκετοί πέθαιναν και άλλοι βασανιζόντουσαν επειδή (ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ), ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ… στο τί να κάνουν! Μέσα στη θάλασσα! Διψώντας! Σε αφόρητη ζέστη! Με δύσπνοια από τους καπνούς! Σε ώρα πυρκαγιάς με σκοτάδι! Εξαντλημένοι και σε απελπισία! Και με Ισχυρότατο άνεμο! ΕΔΩ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!


Φυσικά στα τουριστικά πολυτελή θέρετρα το γλέντι συνεχιζόταν απρόσκοπτα… π.χ.”καλλονές” έδειχναν τα κάλλη τους, προς άγραν “θαυμαστών” και όλοι ετοιμαζόντουσαν για μία ακόμα “τρελλή” νύχτα… Οι επιτελείς των δήθεν κυβερνώντων αγωνιούν μήπως αυτή η “στραβή” τους κόψη ψηφαλάκια! Βέβαια σε λίγες ημέρες θα έχη περάση η μπόρα και θα χασκογελάνε πάλι! Οι επιτελείς των δήθεν αντιπολιτευομένων, σκέφτονται πώς θα επωφεληθούν από το δράμα, γιά να πάρουν τα ψηφαλάκια όσων περισσοτέρων ακόμα ψηφιζόντων προβάτων μπορέσουν!

Οόόόλοι τρέμουν μήπως το δράμα ωφελήσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όπως φάνηκε, τις ημέρες που ήρθαν, μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενδιαφέρθηκε σαν οργανωμένο εθνικιστικό κόμμα για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!
ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ…

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
Κώστας Παπαδημητρίου
Τ.Ο. Ανατολικής Αττικης


ΕΠΙΛΟΓΟΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2021!


Όσοι γνώριζαν τις περιοχές από Ραφήνα, Κόκκινο λιμανάκι, Μάτι, Άγιο Ανδρέα και περνάνε από εκεί έχουν το αίσθημα του απόλυτου κενού! Η εξαιρετική πυκνή βλάστηση είναι παρελθόν για πάντα. Μερικά σπίτια έχουν επισκευαστή, πολλά όχι!

Το εξευτελισμένο ελληνόφωνο κράτος φυσικά απουσιάζει. ΔΩΡΕEΣ ΔΟΘΗΚΑΝ! ΤΙ ΑΠEΓΙΝΑΝ; Φυσικά ποτέ δεν έγινε κάποιος απολογισμός… ΤΡΑΓΙΚΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚA, ΗΛIΘΙΑ ΛAΘΗ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕIΝΗ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΗΜEΡΑ! Ποτέ κανένας δέν τιμωρήθηκε.

Κάποιος που του είχε ανατεθή έρευνα άρχισε να απειλείται, σύμφωνα με την ειδησεογραφία! Παρέδωσε τα στοιχεία σε κάποιον δικαστή… Ίσως σε “τρία τέρμινα” κάτι να μάθουμε…

Εκείνοι που ανησυχούσαν μήπως ωφεληθή η Χρυσή Αυγή , έχουν ηρεμήσει από καιρό! Τα θλιβερά ψηφίζοντα όντα, ψήφισαν κατά 97% εκείνους που τούς κατέστρεψαν. Μάλλον, ακριβέστερα, εκείνους που γιά ρουσφετολογία τους βοήθησαν να βάλουν τα θεμέλια της αυτοκαταστροφής τους! Κανένας δρόμος δεν διαπλατύνθηκε! Διάφορα οικοδομικά εκτρώματα παραμένουν στή θέση τους! Αν υπήρχαν δέντρα για κάψιμο η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦH ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ!


Απλά ο Μεγάλος Σιωνιστής Αφέντης διόρισε ένα άλλο κόμμα για να ολοκληρώση τη διάλυση της Ελλάδας! Ο χρόνος κύλησε, οι νεκροί θάφτηκαν, τα δάκρυα στέγνωσαν, οι ανάπηροι ζούν με την αναπηρία τους! Θα ανανήψουν κάποτε οι ελληνόφωνοι; Πόσοι; Πότε; Υπάρχη μέλλον ΕΛΛΗΝΙΚΟ για αυτόν τον τόπο; Υπάρχη ελπίδα; ΑΓΝΩΣΤΟΝ!


Εμείς πάντως συσπειρωμένοι , χωρίς περιττό θόρυβο αυξανόμαστε! Κάθε μέρα πολλοί ΝΕΟΙ ακολουθούν την Χρυσή Αυγή και αυτό φαίνεται!

Παντοειδείς προδότες καλά κάνετε και ανησυχείτε!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! ΖHΤΩ Η ΝIΚΗ!
Κώστας Παπαδημητρίου

Exit mobile version