Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Να, λοιπόν, που στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας οι πρώτοι έσονται τελευταίοι! Μιλάμε για την «πρωταθλήτρια των εμβολιασμών» και… «covid free» Μύκονο, που μέσα σ’ έναν μήνα έγινε «πρωταθλήτρια του κορωνοϊού» και… «covid full»!!!

Κι η Μύκονος ήταν μόνο η αρχή! Ήδη, τα πολλά και διάφορα διαδικτυακά παπαγαλάκια της χούντας Μητσοτάκη «δείχνουν» τις επόμενες περιοχές «που βαδίζουν στα χνάρια της Μυκόνου» και στις οποίες θα επιβληθεί γενικό lockdown –επί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων!- και είναι οι εξής: Λαγανάς Ζακύνθου, Πάρος,  Ίος, Σαντορίνη, Ρέθυμνο , Ηράκλειο και Ρόδος. Κι ως συνήθως, τα παπαγαλάκια και τα τρολ του Μαξίμου, που εμφανίζονται στα σχόλια των συγκεκριμένων αναρτήσεων ως «αγανακτισμένοι αναγνώστες», ρίχνουν τις ευθύνες στους «ανεύθυνους πολίτες» που επιμένουν να μην τηρούν τα… υγειονομικά πρωτόκολλα της χούντας Μητσοτάκη και απαιτούν… επιβολή καραντίνας!

Και μετά, θα «δείξουν» τις επόμενες, τις μεθεπόμενες και ούτω καθεξής περιοχές, μέχρι που –όλως τυχαίως στις παραμονές της Μεγάλης Γιορτής της Χριστιανοσύνης, του Δεκαπενταύγουστου- θα έχει «σφραγιστεί» και πάλι ολόκληρη η χώρα! Για το… καλό μας, βεβαίως-βεβαίως!

Ποιος ωφελείται από την χαριστική βολή που δίνει η χούντα Μητσοτάκη στον τουρισμό; Κατ’ αρχάς η Τουρκία, η οποία προσφέρει πάνω-κάτω τα ίδια με την Ελλάδα σε πολύ φτηνότερες τιμές και δεν έχει επιβάλλει κανέναν περιορισμό!

Εν συνεχεία, από την ολοκληρωτική καταστροφή της «βαριάς βιομηχανίας της ελληνικής οικονομίας» (όπως αποκαλούν τον τουρισμό οι εκάστοτε κυβερνώντες…), θα υπάρξει τεράστια μείωση των κρατικών εσόδων, κι έτσι η χούντα θα επιβάλλει νέο Μνημόνιο φτώχειας και δυστυχίας! Το οποίο, θα επιτρέψει στα διεθνή funds να βάλουν στο χέρι τις περιουσίες των Ελλήνων, για «έναν ντενεκέ λάδι», όπως γινόταν στην κατοχή! Καταβάλλοντας και την συμφωνημένη προμήθεια –τη μίζα!- στους ανά τον κόσμο offshore λογαριασμούς της φαμίλιας Μητσοτάκη!

Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζουν οι άτιμοι; Και πως αν δε βγούμε εδώ και τώρα σε δρόμους και πλατείες να τους σταματήσουμε, θα μας καταστρέψουν και θα μετατρέψουν τη χώρα σε σωρούς ερειπίων; 

Exit mobile version