Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ευρώπη ως πείραμα στο εγχείρημα του πολυπολιτισμού

Ο πολυπολιτισμός και η εθνική άλωση των ευρωπαϊκών κρατών δεν συνιστά σύγχρονο δόγμα αλλά ανάγεται πολλά έτη πριν. Εφευρέτης της Ε.Ε. και της βίαιης μείξεως των λαών ήταν ο περίφημος Richard Coudenhove Κalergi. Αφού συμμάχησε με την ελίτ της πλουτοκρατίας, προώθησε το σχέδιο της «ευρωπαϊκής ενοποιήσεως» ώστε να καθιερώσει την ομογενοποίηση ουσιαστικώς μέσω της αναγκαιότητας της μεταναστεύσεως. Κάποιοι εξ’ αυτών που συνέδραμαν στο εγχείρημα αυτό ήταν o Aυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel, ο Τσέχος Tomas Μasaryk, ο τραπεζίτης Max Warburg. Στη Βιέννη, το 1922, ιδρύθηκε το κίνημα «Πανευρώπη», σκοπός της οποίας ήταν η συγκρότηση μιας ενώσεως – ομοσπονδίας.

Ο Kalergi στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus» διατείνεται ότι οι κάτοικοι της Ευρώπης θα αντικατασταθούν από νέους, αποτέλεσμα των μαζικών μεταναστεύσεων, ενώ προσθέτει ότι συνιστά επιτακτική ανάγκη να αλλοιωθεί η πληθυσμιακή σύνθεση των ευρωπαϊκών κοινωνιών με αφροασιάτες. Έτσι το συνονθύλευμα που θα προκύψει θα εξυπηρετεί καλύτερα την νέα τάξη η οποία δε θα αντιμετωπίζει αντιστάσεις, αλλά θα καθυποτάσσει και θα εξελέγχει αποτελεσματικότερα τις άμορφες μάζες. Ο Kalergi δήλωσε: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.»

Θα ισχυριζόταν καλοπροαιρέτως κάποιος ότι δεν υφίσταται αιτιώδης συνάφεια ανάμεσα στο σχέδιο Kalergi και στις ευρωπαϊκές πολιτικές, και ότι η προσδιδόμενη σημασία του σχεδίου αυτού ή ακόμη η προσπάθεια χαρακτηρίσεως του σχεδίου ως θεωρητικός – ιδεολογικός προπομπός και κατευθυντήρια γραμμή της Ε.Ε. αποτελεί σενάριο συνωμοσιολογίας. Λίγη σημασία έχει αφού στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ο Άνθρωπος μετατρέπεται από οργανικό μέλος της Κοινότητας σε γρανάζι μέσα σε ένα ανομοιογενές, πολύμορφο κράμα δίχως Ρίζες, Μνήμες, Ταυτότητα. Η συνεχής και συστηματική εξαλλοίωση της συνθέσεως των ευρωπαϊκών κοινωνιών οδηγεί νομοτελειακώς στη μεγάλη αντικατάσταση των πληθυσμών από ένα νέο είδος ανθρώπου: Τον Μαζάνθρωπο. Και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τους φρενήρεις ρυθμούς της μαζικής (λαθρο)μεταναστεύσεως.

Όλες λοιπόν οι κοινοτικές οδηγίες, οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και των γραφειοκρατών της εναρμονίζονται πλήρως με τις επιδιώξεις του σχεδίου Kalergi και αντικατοπτρίζουν εμφανώς τις πολυπολιτισμικές προθέσεις του εμπνευστή του. Η μανιώδης ιεροποίηση του δικαιωματισμού, η προσπάθεια εντάξεως μειονοτήτων, η προώθηση αλυτρωτικών και ανυπόστατων βλέψεων από τεχνητά κρατικά μορφώματα εις βάρος εθνικών κρατών, η προάσπιση αορίστως των «ανθρώπινων δικαιωμάτων», οι δακρύβρεχτοι κοινότοποι μονόλογοι υπέρ του «προσφυγικού δράματος» που όζουν ελλυχνίου και επιτελούν στην ουσία γραμμή υπερασπίσεως του πολυπολιτισμού και γενικώς η μαζική λαθρομετανάστευση η οποία προωθείται εντέχνως με το μανδύα της «αναπόφευκτης μετακινήσεως των λαών», καθιστούν μετά βεβαιότητας το σχέδιο Kalergi μια πραγματικότητα. Και πολύ περισσότερο, καταρρίπτεται ολοσχερώς το μύθευμα – λειτουργούν κατά βάση ως … επιχείρημα – πως «μεταναστεύσεις πάντα γίνονταν», «είναι κάτι αναπόφευκτο» κτλ.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ!

Exit mobile version